lördag 10 mars 2012

Modevisning, Motion och Mello!


Förra veckan var jag, Gabriella och Lovisa på Modevisning. Värdskapet stod egentligen Oriflame för men de hade bjudit in butiker som Jeansson, Shop Around The Corner och Wilma. I tre timmar boostades vi av våren, jeans och smink! En liten mysig tillställning i det annars så händelsefattiga samhället. När man satt där insåg man att garderoben behöver ett uppsving inom kort! Det var mycket jeans och det älskar jag! Gabriella hade för övrigt en klasskompis som gick modell. Ni ser coolingen i röda byxor med en röd ros!


I torsdags kväll var jag och en vän nere på en liten tjejkväll hos Shop Around The Corner. Massor av galet snygga kläder väntar på nya ägare! Ghaa, vänta några månader till så ska jag ha en NY garderob!!! Och allt ska vara inhandlat just där :) Har redan bestämt vad det ska bli...!!!




Idag har jag bara haft det skönt och känner mig pigg. Gick upp i hyfsad tid och bakade lite frallor. Kjell fixade med ölkorvar och annat tilltugg till sina kollegor under tiden. De skulle samlas och tagga lite inför företagets bowlingtävling. Jag passade på att byta kläder och gav mig upp i spåren med värsta vårsolen i ögonen. Fullt med andra glada motionärer avnjöt jag 1 mil och kom hem lagom till mannen hade åkt iväg!

Nu sitter jag med min nya fina mugg och dricker te. Ska snart fixa iordning mig inför kvällens Mello! Idag är jag ledsen Björn Ranelid och Sara. Ni är grymt bra men jag lägger min röst på gudomligt snygga Loreen. Hon kommer sopa banan idag! Lätt lätt!!! Vilken låt och vilken röst! Jag gillar Torstens låt men kanske inte i Melodifestivalen. Eller varför inte? När bestämmer man vad som är schlager eller inte? Önskar alla deltagare Lycka Till och själv ska jag vara chaufför så inte ens ett glas rött blir det!

Kram och en fin lördag till er ALLA! <3

8 kommentarer:

  1. Jag hade tunga ben att knata med på dagens runda. Gick om vårdcentralen slank in på lite kaffe på Murarn, sen apotet och sen hem. I morgon vill jag ha pigga ben.
    Laddar mest för mellon :)
    Kraaaaam

    SvaraRadera
  2. Anna, en mil!!!! Jag som flåsar när jag går upp för trappor ;)

    Vi har ansträngt oss hela dagen för att inte få veta resultatet från Melodifestivalen...men det var ju kört med iPhone och massa automatiska nyhetsuppdateringar. Nåja!

    Vilken härlig dag du haft! hoppas kvällen varit skön <3

    Ps. tycker rätt låt vann!

    SvaraRadera
  3. Christina, det blir säkert bättre för varje dag!

    Lotta, hihih ja det kan inte vara lätt att hålla sig borta från resultaten! Visst är det typiskt!!

    Loreen var ju sååå himla bra alltså! Hoppas din kväll var bra också!

    Kraam!

    SvaraRadera
  4. En mil?! Respect! Det låter som att du har haft en härlig helg. Stor kram till dig!

    SvaraRadera
  5. Vilka fina bildcollage du har fått ihop :)

    SvaraRadera
  6. Herregud, en mil? Imponerande! Jag som blir svettig av att gå en km brygga :-)

    & jag håller helt med dig i melodifestivalutlåtandet, Loreen bäst men Torsten väldigt bra han också, kan jag tänka mig lyssna på i vår med ett glas Rosé.

    Kram

    Ps. & tack för dina alltid så fina och snälla kommentarer. jag uppskattar dem verkligen. Ds.

    SvaraRadera
  7. Hej Anna!
    Jag instämmer med tjejerna ovan, är full av beundran för din mil!!! Wow! Vi såg också på melodifestivalen igår. Många bra låtar tyckte jag men Loreen var outstanding. Härlig tjej!

    Önskar dig en toppen start på nya veckan i vårvädret!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  8. Helena, jag var förvånad själv över att det gick så lätt som det gjorde. Idag blir det en ny runda!

    Gabbe, tack!

    Helen, eller hur!! Torsten och vinet gör våren!!!

    Anna, Tyckte också Loreen var helt outstanding!!! Hoppas att hon tar hem alltihopa!!!

    Kram och tack <3

    SvaraRadera