måndag 19 augusti 2013

När man är yngre än vad man tror!!!!Vi har snöat inne på fjortisbilder! Ni ser ju själva. Som de värsta ungdomar vi faktiskt är.
Jag och fotbollshunken ser väl inte en dag ut äldre än tjugofem va? Och tänk då på att Hunken är fyra år yngre än jag. Woohooo, säger jag då!

Helgens kräftskiva innehöll allt det där som en kräftskiva bör:

Någon åt kräftor medan andra åt räkor! Inte jag!
Någon sjöng lite mer snapsvisor än andra och lite högre! Kan ha varit jag!
Någon drack en snaps eller två för mycket! Ok, erkänner att det var jag! Hade det inte varit för de två sista som tydligen var Körsbärstjosan så hade det varit någon annan!
Någon var yngre än någon annan! Det var inte jag!

Någon skickade snapsvise-sms till halva telefonboken! Ja, ja ni känner ju mig!
Något lag vann pilkastningen! Självklart vann mitt lag eftersom jag satte vinnarpilen närmast muttan på bilden som också råkade vara jag!! Tack Åsa för att jag fick bjuda på den nakenchocken!!
Något annat lag förlorade Yatzy! Måste vara de där göteborgarna som vann derbyt?!?!
Här är mer fjortisbilder på mig och Hunkens snygga fru! Ja, tänk att det snart är ett år sedan de smög iväg bort till Kreta för att gifta sig i smyg! Det kan du läsa mer om HÄR.
Det blir till att fira desto mer när de har ettårig bröllopsdag! Man kan liksom aldrig gå säker i vårt sällskap!

Den gode grannen gör sig bra på bild tillsammans med maken! Tänk att grannen ändå utförde en bragd, nästan i stuk med Järring-priset när han under nattens mörkaste timma tog simborgarmärket i vår pool! Bra grejer det där!
Så var det det där med tävlingar! När "någon" sätter upp en galet naken bild på mig så måste jag ju gå in i tävlingen och bara vinna båda omgångarna! Det där med att vara bäst när det gäller!!!!

 Det börjar bli sent. Många snapsar är druckna men både jag och Den Gode Grannens snyggo-fru står fortfarande på benen när kortet togs! Vi har varit kvällens parhästar och försökt dra igång både snapsvisor och allsång till ett blandat resultat! Vi har varit hobbypsykologen och sakletare men framför allt höll vi ställningarna från förra årets kräftskiva! Kläderna satt på ända till vi tackade för kalaset och begav oss hem till oss. Bartömning har jag varit med om men pooltömning var ett nytt koncept. Alla utom Hunken kastade sig i poolen och flöt omkring på diverse ringar och madrasser! Kvällens dans där alla bjöd upp!! Kan bara säga wow, och satan vad roligt vi hade!


Vad beträffar kommande generation ( med risk för att hon blir skogstokig på mig när hon upptäcker att jag smygfotat henne!!)  vet jag inte om jag någonsin släpper min partykrona till någon av de yngre. Nää, tror den är ämnad för mig åtminstone i vår familj!!! Det finns liksom ingen som skulle orka axla den rollen! Visst är det uppenbart!


För ev nya läsare så ska man ta detta inlägg med en nypa salt. För lunken och vardagen är den som för det mesta fyller bloggen. Men livets krydda är vänner, skratt i en salig blandning tillsammans med övriga familjemedlemmar!

K Ä R L E K 

12 kommentarer:

 1. Fullständigt härlig och galen är vad du är Anna, som bjuder på dig själv i allra minst kubik!

  Ha det himlabra!

  Karinkram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Livet är för kort för att ha tråkigt!!!

   Ha det så himla bra du med Karin!

   Kram Anna

   Radera
 2. Svar
  1. Hahahahh NÄR ska vi ses Carola!!???


   Kram Anna

   Radera
 3. Haha, underbart Anna! Ert gäng kan verkligen konsten att ha roligt och bjuda på er själva, fortsätt för allt i världen med det! Och var rädd om din partykrona, den får du aldrig lämna ifrån dig! :) Tack för att du bjöd mig på ett gott skratt så här på morgonkvisten, det blev en trevlig början på dagen.

  Ha det gott!
  Kram Elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, Partykronan får vara min!!!

   Kram Anna

   Radera
 4. Åh Anna, du är för roligt :-)

  Underbart!

  SvaraRadera
 5. Haha! Vad härligt med kräftskiva!!!

  SvaraRadera
 6. Men du Anna!! Visst håller vi oss unga som jobbar med barn o ungdomar! Hur många 50åringar ståt i hallen o fotar sin outfit som en fjortis?! Jag bara älskar't! Så länge jag har den lilla flickan i mig är jag glad!!

  KRAMAR Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut!!!! Jag är exakt likadan :)

   Radera