söndag 11 augusti 2013

Läge för att tända lite ljus...Vad passar inte bättre än att tända lite goa doftljus från Yankee Candle en sån här mörk och regnig söndag. Det är första lite mörka dagen på sommaren.Och jag gillar det lite lagom. Vill inte att det ska fortsätta regna dag ut och dag in men lite vatten i markerna skadar inte!

Vi ska njuta av sommaren hela denna månaden ut och vårda varje soltimma till något härligt att ta fram när termometern visar på minus femton grader i januari. Vitaminerna räcker långt en sån här sommar.

Lite glad över att jag inte beställt någon resa utomlands. Nu när vi haft en sån fin sommar lever jag på det och satsar kanske några kronor på en storstadsweekend i höst. Nu när vi var i Tallinn är jag lite sugen på att åka till Riga. En julmarknad kanske får ett besök!


Idag har vi tagit första jordtaget till våran nya uteplats. Vi har haft marktegel men jag har tröttnat så in i norden på det. Nu blir det istället ett stort trädäck där poolen ska kläs in i trä och omges av lite ljus och annat. En pergola ska det också bli. Huset ska få en annan kulör fast det är först till våren! Det har varit cappuccinofärgat och jag har verkligen gillat den grymt men det är liksom dags att gå vidare.

I fredags hade vi en liten smygpremiär med kräftor. Jag håller mig till räkor och annat gott. Lite goda ostar är aldrig fel och för att inte tala om något gott att dricka till! Nästa helg smäller det lite högre och då har jag reserverat söndagen åt att äta något färdigt på ett ställe i trakten! Det kommer inte att finnas utrymme eller ork till det :)

K Ä R L E K  

6 kommentarer:

 1. Att göra det lite enkelt... som att tända ljus gör underverk!! Älskar ljus!! Har redan börja bränna värmeljus... mysigt när det är mörkt o regnar som idag!

  Har doftetljuset från Yunkee "Pink sand". UNDERBAR doft!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Det är jättemysigt! Hade släkt ner i går kväll och tänt massor av ljus. När regnet kom senare på kvällen och altandörren var öppen var det riktigt mysigt!!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Faktum är att denna sommar gör det lättare, åtminstone för mig, att välkomna hösten. Då ska jag tända ljus och sätta på tjocktröja och njuta av klar och frisk luft och känna mig oerhört tacksam över denna ljuvliga sommar.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt :)

   Jag är en höstmänniska så jag ser fram emot hösten!

   Kram

   Radera
 4. Jag är inte riktigt i ljuständarstadiet än.... För här packas det för fullt!!! Cypern nästa.... ;)

  Kraaam Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte måttligt avundsjuk över att du åker ner till Cypern...Inte alls!

   Kram och ha det så fint <3

   Radera