fredag 30 mars 2012

En helt galen dag!


                 Gabriella & Molly!Igår när klockan ringde halv sex var jag mer dö än levande! Jag skulle smyga upp och göra en liten mysig frukost för jubelarerna. Lite tunnbrödsrullar gjordes och kaffe kokades. Inte var dag som vi äter frukost tillsammans och definitivt inte med en nybliven 18-åring och en nybliven (!) 45-åring!

Sedan skyndade morgonen på i ett rasande tempo. Kom till jobbet, morgonmöte och sedan in på lektion. Halv tio det obligastoriska underbara torsdagsfikat. Så jäkla gött att sätta ner häcken och bara vara en stund i veckan! Glenn hade med sig goda ostar och kex och frukt. Titta på klockan, in på lektion till tolv och sedan packa ihop dator, nationella prov och lite annat smått och gott! Iväg till nästa!

Nästa blev i detta fallet Team Sportia och mer eller mindre in och ut. Ett par vita Converse storlek 39 blev mina på 2 röda sekunder och 700 kr lämnade mitt konto lika snabbt. Skynda in till bilen. Över vägen in till Gästhuset. Lunch med kollegor. Väljer fläskfilégryta med potatispuré. Vansinnigt gott och en kaffe med mjölk på det. Iväg till mötet. Har beräknat att kunna stanna till SENAST halv tre. Klockan fyra lämnar jag mötet med andan i halsen och gasen i botten.

Tar mig hem, slänger i hårfärg i håret och på med ugnen. Kjell har lovat sina kollegor att jag ska baka fika till dem! Shit, varför tänkte jag inte på att Finbageriet också ska kunna leva! Vips, in med 2 vaniljkakor i ugnen, kolla hårfärgen. Klockan går. Telefonen ringer. Facebook ska kollas (!), in i duschen, ut ut duschen, på med kläderna. Av med kläderna. På med nya. Ut med kakorna och andas! Klockan sex ska jag nämligen vara på ett VIP-event på en bilfirma här i Kinna. Ni kan ju säkert själv räkna ut vilopulsen på dessa två timmar!!

Skjutsen anländer, in med dottern i bilen som ser fram att lagligt mingla med ett glas vin i hand. In med kakorna. Kan inte bälta mig. Fort går det. En vilsen joggare har ingen aning om att det kommer en bil som har galet bråttom och att det sitter någon med två stora mjuka kakor på en vinglig bricka för då hade inte joggaren kastat sig ut på det viset!! Kakorna upp i vindrutan och jag lyckades parera hyfsat ok ändå! Hysteriska skratt i bilen. Framme på Kjells jobb. Ber min chaufför om att hålla brickan med kakorna. Ut ur bilen. Vänder mig om. Ser bara en kaka på brickan! Nya hysteriska skratt. Den har som tur var landat på rätt håll i sätet. Tur det är karlar som ska äta. In på Kjells jobb. Karlar som är fikasugna och en klocka som slår sex.

Kvart över sex. Dottern har ett glas campagne i handen! Chauffören likaså. Jag har vatten. Någon måste köra hem!

Nu slår pulsen normala slag och vi har en trevlig kväll med slottstek, tårta och god dryck. Dessutom uppträdde söta Molly Sandén som dessutom var jättetrevlig!

Nu är ju inte kvällen slut där inte. Jag skulle promt hem till klockan nio då Biggest losers-finalen började. Och visst hade vi minglat färdigt till dess. Då hade mannen kommit hem från jobbet

Jag var så himla imponerad av dessa överviktiga människor som kämpat så under dessa program! Wooohoooo, säger jag bara!


Sedan nästa sittning med ostbricka och marängbakelser. Hela familjen är uppe lääänge och halv ett lägger sig nöjda kalasare!!!


Fredag idag och årets första Rosévin ska avsmakas tillsammans med lite grill och goda vänner!!

Ta hand om er och ha en fin fredagkväll <3

8 kommentarer:

 1. Oj Anna, jag hoppas du får en fin fredagskväll med lugn och ro. det är du värd!

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Jösses vilken dag och vilket tempo! Hoppas du får en lugnare fredag kväll!!! Jag har parkerat mig soffan nu och bara njuter av en hel helg framför oss. Hoppas på mkt utetid och att få njuta av allt grönt och skönt våren bjuder på!

  Önskar dig och familjen en mysig helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilken dag!:)
  Jag blev nästan andfådd!
  Fortsätt så när du har sovit din skönhetsömn.

  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 4. Oj vilken dag, jag fick nästan magsår bara av att läsa om den! :) Hoppas att helgen blir lite lugnare och att du får njuta av dina converse och förhoppningsvis lite vårsol.

  Kram Elin

  SvaraRadera
 5. Lotta, tack och tack detsamma till dig!

  Anna...Nu är tempot lite lugnare minsann! Skönt att ha helgen framför sig :)

  Karin.. :))))

  Elin, ja det är tur inte alla dagar är såna!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. men lilla du.. andas var det ju! :)
  Fast det låter sjukt najsigt .. din dag!
  Deras dag! :)
  Kram på dig gums!

  //Carola

  SvaraRadera
 7. Gud Anna, jag blir trött bara jag läser det där, att du orkade och hann med allt. Imponerande.
  Dock lät det som om det var en fasligt festlig dag för dina jubilarer :-)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Herregud, MIN puls steg just till 200.

  Låter ändå som en härlig dag om än lite väl intensiv.

  Kram

  SvaraRadera