torsdag 23 februari 2012

Gofika för en liten sessa!



 





Oups, då är man äntligen tillbaka i bloggvärlden igen! Så mycket som kan krångla. Trodde ju att jag visste att det enbart var webbläsaren som spårat ut men icke, sa Nicke. Bloggen var kapad tillsammans med många andra och jag såg att jag la ut massa av helkonstiga inlägg igår. Dessa länkades till Facebook. Ett inlägg om "Superwoman" och ett om hur man gör snygga naglar! Vette katten hur det blev så. Fick snabbt byta lösenord efter ha blivit rekommenderad av andra bloggerskor.

I tisdags var hela min stora familj hemma för lite middag och Semletårta. Det är så mysigt när de kommer hem. Hela mitt hjärta slår volter både av glädje och av sorg. Saknar Natalie och önskar att hon bodde lite närmare. Så att hon också tog sig hem!

Semla NEJ tack har det varit hela januari och fram tills nu. Min rektor bjöd på semlor i tisdags men då var det också NEJ tack men hemma unnade jag mig själv en liten liten bit. Det är fördelen med tårta att man kan skära sin egna bit. Det var ljuvligt gott tillsammans med lite kaffe. 

Det verkar som det inte finns någon hejd på Gofikat just nu!!! I dag bjöd Therese, vår VFU-student, på en grym blåbärspaj. Jag kunde inte tacka nej när hon hade med sig det. Jag tog en ytterst ytters liten bit som knappt var någon bit och tillsammans med en apelsin blev jag nöjd!!

Idag har jag varit ute 8km och det var skönt väder! Våren står och knackar så fint på dörren och man vill bara kasta sig om halsen på den och viska hur mycket man älskar den. Igår blev det bara 5 km men dock i spöregn. Jag var dyngsur redan efter 100 meter. Men skam den som ger sig! 

Om vi återgår till Gofikat så ska mannen och ungarna fira den lilla Sessan som födes i morse! Grattis till Viktoria och Daniel. Vilken lycka! Det har spekulerats hela dagen i arbetsrummet vad hon ska heta. Ingrid är mitt tips och Malin trodde Alice. Någon kom att tänka på Dessiré. I morgon vet vi!! Idag äts det prinsesstårta här! NEJ tack för min del men JA till en apelsin ;)

 Nu ska jag klämma 2 km till. Ni ser ju att jag alltid ska överdriva men det är lika bra. Ni vet ju det där loppet den 12 maj tillsammans med massa andra dårar. Hur är det möjligt? Är det möjligt överhuvudtaget? Ja, inte vet jag men jag ger inte upp än!!!

Kram Anna






17 kommentarer:

  1. Så mycket strul du haft med din blogg! Läskigt. Bra att du ändrat password. Jag ändrade rubbet nyss också.

    Vad bra att du unnade dig liten semmelbit. Det smakar extra gott och kan vara helt lagom med en liten bit, det blir ännu lyxigare på något sätt.

    Jag är så impad att du tränar så mycket!!!

    Mysigt att ha (nästan) alla hemma!!

    Stor kram

    SvaraRadera
  2. Hjälp, så smarrigt det var här hos dig idag Anna! :)

    Men fy vad hemskt att din blogg/FB blev kapad. Otrevliga grejer det där. Jag såg aldrig några av de där konstiga inläggen. De dök inte upp i min uppdatering av din blogg. Men skönt att du har fått ordning på det nu. Att byta lösenord med jämna mellanrum är viktigt. Och då alla lösenord som man har på internet. Rörigt? Visst, men hellre det än att få sina konton kapade. Jag hoppas att allt fungerar som det ska för dig nu?

    Vad mysigt att ha familjen hemma och få rå om varandra. Förstår att ni längtar efter Natalie men hon är ständigt närvarande hos er på alla sätt utom just fysiskt. Ni är en familj som håller ihop och det tycker jag är så härligt. :)

    Jag är så imponerad över din beslutsamhet Anna. Heja dig! :)

    Javisst var det underbara nyheter om den lilla sessan idag. Härlig start på dagen. :)

    Kram till dig

    SvaraRadera
  3. Hej Lottorna!!

    TAck för finaste kommnetarerna! Blir lika glad varje gång :))

    Jag är själv lite överraskad över träninen! Det känns så himla bra i alla fall. Hoppas jag härdar ut.

    Kramar till er <3

    SvaraRadera
  4. Men så trist med en kapad blogg, vad är grejen med att kapa undrar jag.

    Så duktig du är som rör på dig. Jag är INTE lika duktig......

    Märta är min gissning :-)

    Ha det bäst

    SvaraRadera
  5. Vet inte varför bloggarna blev kapade! Jag gjorde som jag blev tillsagd att göra! Byts lösenord,,,

    Kom igen,,har du bara tiden så blir det snart till ett rent nöje!!


    Kram

    SvaraRadera
  6. Uh, så gott allting ser ut. Jag har inte ätit en enda liten fastlagssemla över huvudtaget...skall nog inte göra det heller:), men bilderna är gudagoda!

    Ha det gott!

    Karinkram!

    SvaraRadera
  7. Ååå så GOTT! Nu blev jag superfikasugen!! Sitter här med en slät mugg kaffe. Det är gott det med såklart emn en prinsesstårta eller semla till hade ju inte varit fel... ;-)
    Och namnet blir lite spännande.
    Kram!!

    SvaraRadera
  8. Bloggen kapad?! Det lät läskigt! Tur du fick ordning på det igen.

    Nu blev jag också fikasugen. Det får bli en kopp te. Här finns inga Limhamnsbomber...

    SvaraRadera
  9. Karin,Heja för NEJ!!!!

    Saltis, ja, jag är jättenyfiken!!

    Frun, Ja, jag vette katten men det var måååånga som var drabbade. Inte bara min. Limhamnsbomber JA tack!!!


    Ha en fin fredag med er alla!

    Kram

    SvaraRadera
  10. Vilken massa gofika och vilken karaktär att säga nej. Vad gott det såg ut med en hel Semla-tårta, har aldrig sett innan. Gott såg det verkligen ut att vara.

    läskigt att få sin blogg kapad, ska nog gå in och byta lösenord, konstigt att något måste hända innan man får "tummen ur"....det är som det där med larm, hur många har inte installerat in larm i sina hus efter inbrott??? Inte före....

    Så tack för varningen och blåslampan som gör att jag kommer byta lösenord NU!

    Tack för ditt fina inlägg på min blogg, blir så glad över inlägg, så kul att inse att det finns någon som läser det man skriver, även om jag skriver för min egen skull....

    Ha en bra fredag!

    Kra

    SvaraRadera
  11. Träning och gofika är en bra kombo!
    Fin fredag till dig! Kram Anna

    SvaraRadera
  12. Gofika tackar jag inte heller nej till idag då jag verkligen bakar egna semlor!!
    HJÄLP!!
    Läskigt med kapad blogg!
    USCH och fy!
    Jag brukar byta lösen med jämna mellanrum.
    Kramar!!

    SvaraRadera
  13. Så läskigt med hackad blogg, tur att du fått ordning på den nu.

    Jag blir så imponerad av dig och din träning, kan inte sluta skriva det! :) Själv känner jag mig totalt försoffad för tillfället, men var sak får väl ha sin tid...

    Hoppas att du har en bra helg! Vi ska på fest i kväll, det ska bli roligt.

    Ha det gott vännen, vi hörs snart igen!
    Kram Elin

    SvaraRadera
  14. Vad läskigt med kapad blogg!

    Oj, du ger mig lite dåligt samvete (det är ju bra!!), jag har fortfarande inte kommit igång med löpträningen, aahhh, såå tråkigt innan man kommit över det värsta motståndet...

    KRAM

    SvaraRadera
  15. Nä men fy för kapad blogg, nu ändrar jag också lösen:)
    Kram Emma

    SvaraRadera
  16. Hallå Anna!
    Hoppas du njuter av skön helg och att solen skiner även hos dig!
    Kapad blogg, fy tusan! Vem kommer på en sån knäpp idé som att kapa andras bloggar? Ibland undrar man...! Skönt att det löste sig!

    Du är karaktärsfast Anna! Jösses, jag har svårt att stå emot semlor! Åt en liten så sent som igår. Skönt att vara igång med träning! Jag hoppas på längre hundrundor i takt med att dagarna blir längre och varmare.

    Vilket underbart inlägg du skrivit om kärlek nedan! Wow, säger jag bara! Du kan verkligen sätta tankar på pränt!

    Önskar dig en fin kommande vecka!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  17. Alltså, semmeltårta? Fantastiskt. :D

    SvaraRadera