tisdag 28 februari 2012

Nytt liv

Ja sakterligen återvänder man till livet igen. Att en förkylning kan ta musten ur en totalt. Kände redan i fredags att någonting var på gång så jag skippade träningen och vilade. Hade lite vänner hemma på kvällen och tvillingtjejerna var på disco. Lördagen var lite så där seg och slö. Låg och kikade på film och åkte hem till Pernilla och Freddan på kvällen för att se sista Melodifestivalen.

Jag ska naturligtvis aldrig tillåta mig att vara sjuk. Är helt hopplös och fullkomligt proppade i mig Alvedon hela söndagen. Jag är väldigt sällan hemma från skolan och man får nästan lite dåligt samvete.

Planterade lite tomater som jag ska ha ute. Det var knappt att jag orkade. Hur som helst ska det bli spännande att se hur dessa små varelser får nytt liv! Vi har ju inte direkt stor trädgård men Kjell har lovat att fixa iordning något slags drivhus. Tänk vad jag saknar mitt växthus från gamla huset. Oj, oj, oj. Just då tänkte jag inte så mycket på det men nu kan jag bli galen. Det var ett enormt växthus och det odlades tomater, gurka och annat smått och gott. En stor vinranka hade jag och lagom till Niklas födelsedag i augusti skördade vi blåa druvor.

I går var jag totalt utslagen. Feber och gräslig huvudvärk. "The girl with a dragon tattoo" och "Footloose" gjorde mig sällskap i soffan som var min bostad. Filmerna var bra och jag tyckte den amerikanska varianten var bra. Man sitter ju och jämför. Hann också med att drömma mig bort på några resor..som alltid! Igår var jag både tillbaks i USA och på Cypern men några nya resmål dök upp!!!

Nu ska jag dyka ner i lite böcker tror jag. Kaminen värmer och sprakar. Det är dags att fira vinterns sista dag idag! Visst är det skönt. Liksom i morgon bara veta att vi befinner oss i en vårmånad. Och i samband med det smäller det till och nästan alla i familjen fyller år inom kort!

Kram på er!

10 kommentarer:

 1. Nu blev jag taggad!:) Skall ta tag i tomaterna jag också!
  Krya på dig och njut under tiden med god litteratur och fina filmer.

  kram
  Karin

  SvaraRadera
 2. Usch då! Krya på dig, din stackare! Jag är inte heller så frisk... men jag känner inte efter och hoppas på det bästa...

  SvaraRadera
 3. INTE kul att vara förkyld.
  Inte alls.
  Lika bra att ta det lugnt så att du kan kurerara dig själv.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Nej men, din stackare! Jag hoppas att du kryar på dig riktigt ordntligt Anna och snart är på benen gen. Och du,tillåt dig nu att bara ta det lugnt och lyssna på din kropp. Som min kloka dotter brukar säga: "Du blir fortare frisk mamma om du stannar i sängen och vilar direkt du blir sjuk.". Jag undrar var hon få sin klokhet ifrån? ;)

  Ta nu hand om dig vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Pettas, härligt att kunna inspirera!! Sedan blir man ju så glad när man ser första lilla plantan som sticker upp!

  Frun, idag går det liksom inte att låta bli att känna!!! Men snart är jag fit for fight igen!

  Annika, Nej, man hinner ju liksom inte med det!!

  Lotta, Tack vännen! Klok dotter du har. Jag tror jag ska ta och lyssna på henne!!

  Kraam!

  SvaraRadera
 6. Så härligt med plantering! Jag saknar det mycket sedan vi flyttade hit.
  Hoppas nu bara du kryar på dig också. Så jobbigt att vara sjuk.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 7. Trodde jag var lite bättre så jag gick på som en gris i en säck innan men är totalt däckad igen!!
  Sur man blir på sig själv!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Åh äntligen är det dags att sätta igång:) Jag har inte börjat än men tänkte ta tag i allt det där i helgen. Tomater är ju ett måste. Lycka till med alla dina!

  SvaraRadera
 9. På vinterns sista dag hoppas jag att energin har kommit dig åter.

  Sköt om dig

  SvaraRadera
 10. Tack Lotta...sakta men säkert så!

  SvaraRadera