lördag 18 februari 2012

När man springer Ranelids ärenden!Då var det dags för Ranelid att kliva in i matchen! Melodifestivalen! Jag har tjuvlyssnat lite på låten och den är speciell och mycket mycket Ranelid!

Det skall erkännas att jag inte visste så mycket om herr Ranelid tidigare men har ju blivit mer eller mindre expert tillsammans med 180 andra Ranelidare! Något jag verkligen skulle veta om honom är hur han får till den där krullen i luggen. Någon som vet? Ikväll ska jag i alla fall rösta på honom.

När vi var nere i Malmö skulle Lena och jag snabbt springa över till Expressohouse för att köpa lite fika och då på två röda sekunder uppfattde Ranelid detta och skickade med mig två tjugor och bad om en ostsmörgås! Skickade med ett litet meddelande tillbaks med kvittot till mannen med det stora hjärrrrtat ;)


Har legat och lyssnat på stora laviner som går ständigt från taket! Vilket dån! Och då är det ändå bara från vårt lilla tak. Det kanske är bäst att gå upp och ta sig en dusch, äta lite frukost och ge sig av för att köpa lite presenter. Min förkylning verkar vara som bortblåst men attans ont i kroppen som träningsvärk. Jag får väl ändå ge mig av ut på min runda idag.

Ikväll blir det fest och herrarna ska ha kilten på! Den börjar nu bäras med stil på mannen måste jag säga. Funderar på om han har något under...men det får nog kontrolleras lite närmre!!

Ha en fab lördag! Woohoooo! Det ska jag ha!

7 kommentarer:

 1. Haha...det finns vissa risker att bära kilt!
  Har inte hängt med så pass att jag vet på vilket sätt Ranelid skall vara med i Melodifestivalen ikväll. Höjde något på ögonbrynen när jag läste en rubrik om detta någonstans. Nu har jag blivit så Ranelidnyfiken att jag måste bänka mig framför tv-n ikväll för att med egna ögon se vad som är på G.

  Ha en fin dag Coola Anna!
  Kram

  SvaraRadera
 2. nej men hallå.. var kan jag lyssna på vår Björn? jag vill oxå tjuvlyssna ju!
  Ha en fab dag idag!
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Måste kolla in Ranelid nu på en gång!

  Vad du är gullig som skrev på kvittot. Hoppas han såg det! Och jag undrar precis som du hur han fått den där krullen...det är kanske en jättevirvel som ser bra ut ;)

  Herrar i kilt låter som my cup of tea. Du får rapportera om det är något under eller inte ;)

  KRam!!!

  SvaraRadera
 4. Ranelid har jag inte någon känsla för alls. Kanske hade jag haft det om jag gått på eventet :-)

  Ha en fin söndag Anna

  SvaraRadera
 5. KÄRLEKEN, VILKEN KRAFT - Åhh lilla söta Björn ;)

  SvaraRadera
 6. Pettas, ja vilka hemligheter det döljer sig under kilten!! Vilka skratt vi fick!!

  Carola, hoppas din lördag blev bra!

  Liselott, kram tillbaks

  Lotta,undrar vad du tyckte om Ranelid!! hihih jag kände ett visst motstånd bland mina vänner som hejade på Mattias och c/o!!!
  Under vissa kiltar var det fullt pådrag andra lite mer lugn och ro ;)

  Mammaxtre, Min uppfattning om honom ändrades radiklat efter bloggeventet!!!

  Gabriella, du har då ärvt mycket efter mor!!!

  Kram på er!!!

  SvaraRadera