måndag 6 februari 2012

Schlagerkungen, var är du?

Jag vet inte hur det går till men jag har ingen tid över. Blogguppdateringen är under all kritik och facebooksidan förfaller!!! Kanske inte är hela sanningen men nästan!

Den här helgen har gått alltför fort men jag har försökt att ta det lugnt och hitta flowet. Onepiecen har varit på och jag har mest lullat omkring. Lyssnat lite på musik och tittat på film. I lördagskväll var vi hos vänner och spanade in årets Melodifestival. Vet inte vad jag ska säga men lämnar det negativa åt sidan och hyllar Loreen som jag tyckte var både grymt snygg och grymt bra. Henne skickar vi till Eurovision någonstans :)

Det kändes som sällskapet var överens. Dead by April var väl hyfsade om inte den där inflikande grabben varit tyst!

Igår satt vi i en sporthall ute i skogen och frös häckarna av oss. Men att fotboll ska vara så attans skoj att man sitter och riskerar att ligga nerbäddad heeela långa sportlovet! Det bjöds på grym underhållning så Melodifestivalen släng er i väggen! Agnes och Signes lag var indelade i två lag och de knep både första och andra priset. Wow, tjejer ni är bara bäst!! Varma applåder till er.

Veckan har börjat som vanligt. Måndagen springer iväg och snart har vi fredag. Det finns massor av roliga saker som ska hända på sportlovet. Skönt och härligt. Hoppas dock på lite mildare väder.

Nu ska jag kika in i alla mina favoritbloggar en stund! Önskar er en fin vecka!!

Kram Anna7 kommentarer:

 1. Halloj!!

  Så tomt det är när du inte skriver!!! Men ibland är det skönt att pausa lite från internet. Lulla runt är bra ;)

  Loreen skickar vi! Vilken tjej. Thorsten har jag sett på Schulman Show och jag är så kluven till honom. Å ena sidan annorlunda och rolig, å andra sidan blir jag nervös och tror att killen ska tappa bort sig helt eller att snuset ska tippa ut.

  Jag tror min mail är igång nu så har du fått något som känns lite "dated" så har nog min "outbox" vaknat till liv och jag har inte hunnit uppdatera :)

  Kram och sov gott!

  SvaraRadera
 2. Ja du Anna, den där tiden som så många av oss vill ha mer av....

  Jag skulle så gärna vilja ha en Onepiece. Jag som älskar att skrota hemmavid. Jag har ännu inte hittat ngn som det står mitt namn på. Har heller inte prioriterat letande så hårt heller förstås.

  Jag såg inte melodifestivalen, men har förstått att Loreen var ngt extra.

  Sköt om dig vännen

  SvaraRadera
 3. Älskade både Loreens låt och Dead by April (som är ett favvoband!).
  Håller med om att vi kan skicka Loreen direkt. Hon sopar banan med alla tror jag!

  Jag är också sämst på uppdatering just nu. Har inspiration, men då jag måste blogga från min äldstes dator för att komma åt bilder blir det dåligt. På de övriga datorerna jag bloggar från (min lilla minilaptop som inte rymmer så många bilder, eller jobbets dator som man inte får ladda in bilder på såklart!) har jag inte så många bilder, och måste länka till andras..inte så kul i ALLA inlägg.

  Nåja.
  Tids nog blir jag vuxen och kan skaffa en alldeles egen bloggdator med photoshop och da shit på;D

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Hallå Anna! Här är en till som saknar tid till blogg just nu....

  Loreen var helt klart bäst!

  Kraaam Carin

  SvaraRadera
 5. Vilken skön helg du hade, helt rätt att mest bara "lulla omkring" i onepiecen! Bra jobbat av fotbollstjejerna!

  Jag såg inte melodifestivalen men alla verkar vara överens om att Loreens låt var fantastisk. Jag får väl höra den så småningom, den lär bli en landsplåga om jag ska tro mina vänner! :)

  Ha en bra dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Åh, vad glad jag blir när jag kikar in på min lunch och hittar alla fina kommnetarer!! You make my day!!

  Lotta, Jag är också kluven på till Torsten. Antingen är han supergeni eller helt dumdristig!! Härligt att din mailbox fått liv igen..jag ska testa och se!!!1

  Mammaxtre, hon ar verkligen något särskilt!Onepiece är gott att gå att skrota i!!

  Susanne, förstår att det är frustrerande!! Jag har en arbetsdator som barnen inte får röra, de har 4 andra att slåss om.


  Carin, skönt att höra att man inte är ensam!!! Nu vet jag att du har fullt upp att packa!! Jag är AVIS på dig. Åker ni buss?

  Elin, dina vänner har helt rätt!!!

  Ha en riktigt fin dag allihopa :)

  SvaraRadera
 7. Ibland kan det säkert vara så skönt att vila lite från bloggen och bloggar!
  Har inte lyssnat på en enda låt från svenska mellon. men just Loreen verkar alla gilla.
  Ska ta och lyssna på den!
  Kramar och stay COOL!!

  SvaraRadera