lördag 24 juli 2010

Sila mygg...


Efter ett skönt avslut på den sömniga dagen med grillad fläskfilé och potatissallad och en och annan majskolv tog vi vårt kubb-spel och gick bort till fotbollsplanen och spelade en stund. Gräset hade nog inte sett till någon gräsklippare på den senaste månaden för det var ca 15 cm långt vilket gjorde att klossarna var svåra att få stå still.. Jag var i ett lag med Lovisa och Simon. Kjell var i det andra laget med Signe och Emil. Kände att vinnarskallen långt inne i mig vaknade till liv! Här skulle vinnas! Vi hade fullt sjå att hålla Olle borta från pinnarna! Han har äntligen börjat att släppa sin daminstinkt och följde koncentrerat spelet!
Efter en kort tid stod det klart att vi vunnit och på andra sidan stod tre molokna motståndare...gissa om de var sura???? Tur i alla fall att det gick snabbt för vi slogs inte bara mot lag KjellGnäll utan mot miljarder mygg!! Usch, jag hade trott att knotten skulle vara borta eftersom det svajade lite i träden men då träder storebror Mygga upp istället.
Vi gick hem igen tände lite ljus..för visst har det blivit lite mörkare om kvällarna alla redan?! Barnen satt och spelade buzz i soffan tillsammans med grannbarnen. Med andra ord en lugn och skön kväll!!
Nu är det fullt upp som gäller. Resväskorna ska packas, huset ska städas och mat ska lagas till de som stannar kvar hemma! Kjell ligger fortfarande i sängen och läser Borås Tidning och är heelt ovetande om att han snart ska stå och steka köttbullar som en riktig matmor ;)
Kram och ha en bra dag // Anna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar