söndag 1 april 2012

En spark i häcken!

Ibland behövs det förändring. Det är lätt att gå i samma fotspår och trampa samma spår. Fram och tillbaka. Har en vän som en gång köpte min hund. Nelly har det så bra hemma hos Susanne men det sticker till i hjärtat när jag träffar henne. Vilken underbar hund.

Idag har jag varit hemma hos Susanne på hennes lilla gård utanför Hyssna. På vägen dit åker man på små smala vägar förbi gårdar, åar och sjöar. Så där som man skulle vilja bo egentligen.

Det skulle pysslas med vårblommor. En god vän till Susanne, Marita, gav oss lite eller rättare sagt jäkligt mycket inspiration.

Min pysselsida har varit helt borta de senaste åren. Fråga inte varför. Har inget bra svar. Men idag kändes det som jag fick en rejäl käftsmäll. Ni vet en sån där man handlöst faller bakåt av och undrar vad sjutton som hände!

Där bland björkriset, påskliljorna, videkissarna, och fjädrar hittade jag mig själv igen. Jag kände längtan! Att få ge mig ut i naturen och se vad den kan ge mig. Inte endast i form av feelgood av motion utan vad jag kan få ut mer av den.

Vi var nog ett tiotal som tillbringade förmiddagen hos Susanne. Lite tips fick man och skojigt att se vad alla andra gjorde för fint. Solen gjorde oss sällskap men satans vad kallt det var. Mina fingrar var helt förfrusna redan efter en stund. Men det borde jag ju förstått! Jag lär mig aldrig!

En fika i solen blev det också och det smakar alltid så gott med kaffe utomhus.
  


Jag var nöjd när jag åkte hem igen. Nöjd med att det varit så trevligt och nöjd med att inspirationen infann sig igen. Letade upp lite gamla grejer när jag kom hem och nu återstår vad det kan bli av dem!

Kram Anna

8 kommentarer:

 1. Det är en stor tillfredsställelse när man kan göra någonting vackert av det man har i sin närhet, få inspiration... utan större kostnad...vackra bilder Anna!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Så underbart! Att hitta inspiration igen är fantastiskt tycker jag! Hoppas du kan hålla kvar den nu.
  Otroligt fina saker du visar i dina bilder också. Gillar särskilt "sockerburke"n och det lilla "fågelboet".
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Anna! Vad härligt det låter och din text tar tag i mig. Känner igen mig. När något som som man slutat göra och så kommer lusten tillbaka. Kanske flera år senare. Det är spännande också!

  Miss you och läsa din blogg!

  Kramar!!

  SvaraRadera
 4. Anna, så bra med inspiration, Härligt att hitta tillbaka till något som fattats dig.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att du har hittat lusten och inspirationen igen. Känner mig lite lycklig å dina vägnar helt enkelt. För det är så viktigt. Vad det nu än är som ger en den känslan. Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken UNDERBAR dag, Anna!

  Jag är oxå en "pyssel-person", men för tajt tidsschema har satt stopp för pyssel senaste tiden... Men i går satte sig Matilda och jag och sydde lite hjärtan i hälriga påsk-färger... Så mysigt och roligt!

  Och växter... Jag ÄLSKAR att greja med växter!

  Ha en bra måndag! Kram Carin

  SvaraRadera
 7. Karin, tack för dina värmande ord!

  Saltis..visst är den fin!!

  Lotta...SAKNAR dig som tusan!

  Lotta, det var verkligen härligt att hitta den igen :)

  Sahra, Tack <3

  Carin, jo, jag har förstått att du gillar att pyssla...det känns att du är en pysseltjej :)


  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Åhh hittade precis hit. Och jag känner redan att jag trivs. Ha en skön påsk! Och tack för inspiration.
  Kram Pavvis

  SvaraRadera