söndag 22 april 2012

Att få kraften tillbaks

Att komma ner till havet är som värsta spabesöket. Lugnet och luften och jaa bara avkoppling. Havet har legat där och vilat sedan i somras. Nu känns det helt rätt att sitta där och fika och andas havsluft.

Helgen har varit perfekt för mig. Jag var i stort behov av att få vila. Visserligen började det inte så bra av att vakna klockan fem en lördagmorgon och vara klarvaken men det tog sig!

På kvällen var vi hos vänner och åt godans god mat och ett glas rött till det. Vi hade chaufför så vi båda kunde dricka. Våra stora barn var på en gemensam fest och hade vägarna förbi.
Den avslutades med lite raki och det gjorde mig pigg för en stund för att sedan bli galet trött! Ingen rolig fru där inte! Fråga min man...

Idag var vi nere i Varberg eller nästa i Varberg! Det var ljuvligt. Vi skulle ner och kika lite på Natalies match och medans de förberedde sig för match passade vi på att reka den stranden. Åh, vad jag mådde gott när jag satt där och solen tittade fram och vinden kändes varmare än innan. Små blommor välkomnade oss och havet låg stilla.

Agnes och Elin plockade lite fina snäckor som blåst in under vintern. Tänk vad snäckor och havet kan roa. Ett litet tag till sedan är det dags för krabbfisket!

Goda vänner mötte upp vid fotbollsplan där vi avslutade en trevlig dag. Förlust men vad gör väl det? Livet går vidare och man är lite mer erfaren än igår!


Nu väntar boken, mannen eller sängen!

Kram Anna6 kommentarer:

 1. så ljuvligt avslappnat och helande det låter, vackra bilder, fina ord och tankar.
  ha det fortsatt gott och bra!
  You worth it!:)

  Kramar
  Karin

  SvaraRadera
 2. Det tog sig - gillar ;)

  Du beskiver det jättefint Anna, och bilderna är underbara. Jag måste satsa på en bättre kamera ser jag!

  Att tanka på är så helande som Karin skriver. Det behövs inte alltid semester utan bara rätt mix av saker och ting. Vatten är skönt för själen.

  Jag ska lägga mig tidigt ikväll. Längtar redan ;)

  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! Fina, stämningsfulla bilder, verkligen.

  Hoppas du får en fin start på nya veckan!

  kram

  SvaraRadera
 4. Karin, tack <3

  Lotta..Din iPhone duger...korten är tagna med min eller rättare sagt Kjells iPhone!!!

  Mrs sunshine...önskar dig en fin vecka :)

  Kram till er alla tre <3

  SvaraRadera
 5. Helt underbara bilder, tack för att du delar med dig av dem!

  Havet är helt fantastiskt!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Så glad jag blir att du fick en skön helg, det är du värd! Vackra bilder med mycket känsla, det gillar jag! Att vara vid havet är något alldeles speciellt, jag behöver havsvindar med jämna mellanrum för att må bra.

  Hoppas att veckan har börjat bra för dig!
  Kram!

  SvaraRadera