måndag 16 april 2012

En ny veckaSå där ja. Då var påsklovet över för den här gången. Hur fort gick det inte. Men lite vila-upp-batterierna blev det allt. 90 tals festen passerade och nu gör vi plats för andra att fylla jämnt och halvjämnt! Wow, det ser vi fram emot.

Dottern flyttade hem och hon var mer än efterlängtad. Vi firade henne med hemmagrillade hamburgare och en massa tjatter. Gabriella hade svängt ihop en kladdkaka som vi tog med oss till Niklas och Kristin. Alla barnen var samlade där och det kändes mycket bra.

Det märks dramatiskt att det har kommit ett fotbollsproffs in till mitt hus. TV-sporten går hela tiden och det missas inte många matcher. Precis som på den gamla goda tiden!

Jobbet rullar på och för min del är det galet mycket just nu. Fram till skolavslutningen är det proppat i almanackan med utbildningar, nationella prov, utvecklingssamtal, vårgala, temadagar, lovdagar och en massa annat. Det känns som man skulle lätt behöva en månad till!! Sedan kommer det efterlängtade sommarlovet då barnen ska ha nya kläder. Vita linnen, klänningar och Converse. Helst lite brunbrända ben och lätt solblekt hår. Lata dagar med sovmorgon, frukost i det gröna, salta bad och lite grill på kvällen. Det är sommarlov det! Oplanerade road-trips och spontana fikadagar. Hotellövernattningar och fotografering.

Ni ser ju kanske vad jag längtar efter! Men nu är det dags att komma tillbaks till verkligheten och en hög böcker ligger här på köksbordet och väntar på att bli planerade. Ok, Pippi Longstocking here I come!

Men först av allt ska jag smita in en stund hos mina favvobloggar! Kram Anna


6 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  Härligt att läsa om ditt liv fullt av barn, löprundar, drömmar, vardag, helg, fest och semesterplaner!!!
  Vi har bokat färja till Gotland för en weekend i sommar. Längtar!!
  Må så gott Anna och önskar dig en toppen vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Anna!

  Gotland, där har jag aldrig varit men det finns ständigt där som ställe man vill åka till!

  Kram Anna och tack för dina fina kommentarer hos mig !

  SvaraRadera
 3. Du har verkligen fullt upp nu! Hoppas att du kan skynda långsamt, som vi brukar säga här...att du hinner med dig själv en stund nu och då. Är övertygad om att det är skönt att ha fotbollsproffset hemma igen:)

  Ha det gott Anna!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det känns som det är så skönt och härligt hos er!!!
  Mycket kärlek att komma hem till!

  Och ja, jag behöver också en månad till. Stanna lite, känner jag. Du är så duktig. Hinner med allt liksom! Jag sitter just nu som en utslagen bulle och orkar knappt föna håret!

  Å vad glad jag är att du bloggar för du piggar upp mig!!

  Kramar <3

  SvaraRadera
 5. Mysigt att ha stora dottern hemma igen gissar jag! Även om det kanske så småningom även kan kännas lite "konstigt" och t o m jobbigt. Inte för att ni inte älskar varandra, utan för att det nästan alltid är lite svårt att flytta hem till igen när man bott ensam och varit helt oberoende. ;-) Iallafall tyckte jag det som ung då man flyttade hem på sommarloven. Men just nu låter det bara härligt!!
  :-)
  Stor KRAM och Lycka till med planeringen!!

  SvaraRadera
 6. Karin, ja det är så himla skoj att hon är hemma. Och det där med att skynda långsamt...det är en bra tanke!!

  Lotta, Tack <3 ! Dina ord värmer så och jag känner ju likadant när du bloggar <3

  Saltis, Du har helt rätt! Det är en svår känsla..klart man vill ha sina barn hemma men när de väl flyttat hemifrån är det säkerligen svårast för dem själv att komma hem då man lätt blir van att klara sig själv!

  Ha en fin dag på er!

  Kram Anna

  SvaraRadera