söndag 14 februari 2010

En tradition som lever än!

Att se på Schagerfestivalen eller på Melodifestivalen som den igentligen heter är ganska roligt faktiskt tycker jag. Många skriver på sina statusar på facebook att den är kass , visa något annat, vilken skit de visar på TV osv... I några år har vi följt festivalen med Schlagerkungen och hans familj. Det har liksom blivit en tradition. Många bra låtar har födds under dessa stunder. Också många roliga minnen. Vi har använt låtarna för att sjunga Sing Star och därmed skapa nya melodier...och vinnarskallarna har stångat sig blodiga för att inte sluta som en Wannabe.

Jag och självaste Schlagerkungen har snöat in oss på Tusen och en natt med Charlotte Perrelli.
Den brukar komma upp oavsett om det är kräftskivor eller vanliga tillställningar och vi gör den lika bra varje gång ;)

Vi käka Spagetti Carbonara igår kväll...en rätt jag aldrig gjort tidigare. Det var hyfsat gott och till efterätt hade vi en PannaCotta gjord av vit choklad. Alltså en riktig hälsokur ;)





Idag är det Alla Hjärtans dag. Barnen har ritat fina teckningar och jag fick frukost på sängen. Härligt. Johan hade köpt Gabriella en jättefin ros som hon fick på morgonen!


Sitter och slöar i soffan och borde väl göra någon nytta kanske. Kjell har sprungit runt som en rem fram och tillbaka och städat efter igår och står nu och skalar potatis. Näsan har börjat rinna och det känns som en förkylning knackar på axeln. Typiskt när det är sportlov :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar