tisdag 16 februari 2010

Ingen semla så långt ögat når..

Vaknade sex imorse och det kändes som jag inte rört mig på hela natten. Det kändes visserligen som jag sovit men somnat och vaknat på samma ställe. Men fortfarande var jag vrålförkyld. Fick upp Kjell som hämtade lite att dricka och undrade om sonen skulle komma upp i tid. Varför ska det vara så svårt när man bara har sig själv att bry sig om??? Han masa väl upp och ville naturligtvis bli körd bort till Kasthall. Dagens ungdom ;)

Jag har inte fått gjort mycket. Somnade om och vaknade kl 11.00 och kröp ner i badkaret i förhopping på att piggna till men icke. Jag och Signe har legat i sängen och det kryper i kroppen på mig. Kan inte riktigt koppla av och unna mig att bara vila. Sån är jag! Idag är det semledagen men ser inte en semla någonstans! Det är såå gott men det får nog sparas till en annan dag.


Det flyger lite snö i luften och jag bara önskar att vi kunde få ett litet vårtecken som gör att man kan glömma att man har världens förkylning och se framåt! Max tre veckor till sen...

Det blir tråkigt för de som är friska i familjen nu när vi ligger platt fall. Vi skulle inte göra något speciellt men det brukar bli något. Vi brukar hitta på någon resa över påsk. Min favorithögtid! Finns inga måsten utan bara massa roliga saker som händer.
Nej, nu blir det vila igen. Ha en bra dag !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar