söndag 18 maj 2014

Nytt liv på altanen

Mitt olivträd har mirakulöst överlevt vintern och nu låter jag det stå ute för sommaren. Till veckan ska jag utöka med några fikon- och citronträd. Det har känts för tidig innan. Dagen värme har bidragit till att beslutet är lite mer akut!

Helgen har varit ganska så sig lik andra helger. I fredagseftermiddag åkte vi till Dalsjöfors med tvillingarna och när vi senare på kvällen åkte därifrån var det med seger i ryggen. De spelar bara bättre och bättre och det är bara att konstatera att sammanslagningen med Kinna var det bästa som hänt. Inte för inte som jag ser fram emot en vecka i Göteborg i sommar! Ska bli väldigt roligt.

I går var det dags igen. Bygdens damer åkte till Kungsbacka och åkte på däng med 0-3. Kungsbacka har ett bra lag med några allsvenska förstärkningar inför denna säsong. Så jag tyckte tjejerna stod upp bra trots allt!


Underbart varm och go dag i dag även om solen inte har . Sitter och kikar på Svenska Cupen i fotboll med altandörren öppen och det regnar friskt ute. Det ligger nästan åska i luften. Har tänt lite ljus och får en liten myskänsla. När matchen är slut ska jag öppna arbetsväskan och se över veckans lektioner. Sista hela veckan framför mig innan sommarlovet. Helt sanslöst alltså. Nu ska jag snart hälsa på en ny klass som kommer till hösten.Spännande.

K Ä R L E K


1 kommentar:

  1. Åh jag vill också ha ett citronträd men jag hittar bara ett som är högre än mig och kostar 1200kr vilket jag inte är intresserad av att betala för något som jag eventuellt tar livet av.

    Det måste vara spännande att få följa barn och se de utvecklas från små och lite förvirrade och osäkra till lite större och redo för att gå vidare.
    Kram

    SvaraRadera