fredag 28 mars 2014

Jag får peppningar!


Alltså är det inte märkligt hur snabbt en vecka passerar? Sist jag bloggade var det fredag och det känns som igår. Fast ändå inte. Har snart gjort min stressigaste vecka på terminen. Skönt att mina nationella prov i ämnena svenska, engelska och matematik är över och ska bara sammanställas. Alla utvecklingssamtalen är gjorda för mig och kollegan. Nu blickar vi framåt!


På viktväktarfronten, jag jag tjatar(!) har det varit lite segt. Jag har varit dålig på att skriva upp allt men det är såå himla typiskt mig när det blir mycket omkring mig. Då är det alltid jag som får stryka på foten själv. Men jag jobbar på det och nu är det nya tag. Vågen visade på plus minus noll så det kändes ju i alla fall bra. Nu ska det bli en bra vecka när jag hinner motionera mer. Klappar mig själv på axeln och säger det här fixar du!
Kom ett litet meddelande på Facebook precis och orden gör mig så himla glad "Go förmedda! Här kommer lite pepp!!! Kram på dig!" Alltså sånt går jag på. Blir så glad att såna personer finns i mitt liv och även om vi inte träffas ofta så jaa, det känns bra!

Solen skiner och helgen ligger framför mig. Vi har två födelsedagar i morgon hemma. Gabriella fyller tjugo och Kjell 40 +. Det ska serveras brunch i morgon som Gabriella önskar. Kanske tar vi ett glas champagne och firar att hon är helt vuxen! I alla fall till åldern ;)

K Ä R L E K


6 kommentarer:

 1. det kunde varit jag, borde varit jag som skrev peppande ord till dig på facebook.
  men nej det gör jag här istället. you go girl! Men samtidigt vill jag bara säga att oavsett vilket, oavsett - så är du helt underbar precis som du är. Den här hälsostressen är fan inte hälsosam den heller.. :(
  KRAM!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carola..hela du är en levande pepp!!!!!

   Tusen kramar till dig <3

   Radera
 2. Din dotter är nu att betraktas som en ung vuxen. Härligt!

  Ha inte för höga krav på dig själv fina du. Skynda långsamt, det tror jag på.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det får nog bli så.. skynda långsamt även om det är svårt!

   Kram till finaste du!

   Radera
 3. Du fixar't! Det får ta tid... det är vettigast! Såg din vackra dotter på insta! Så många fina barn har du! Jag brukar klappa min lilla putmage och säga att det är min mamma-trofé! Vi ska vara stolta över den!

  KRAMAR!! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så ska jag fortsätta att tänka Anna!! TACK!!!!!!!

   Radera