söndag 9 mars 2014

Alltså söndagar och sol!


Alltså sol, vår och promenader. Det finns få saker som slår det faktiskt. Söndagar är ganska trista dagar på vintern. Jag får sällan något gjort men nu på våren kan man bara älska dessa söndagar. Man vaknar upp ur dvalan och njuter varje sekund av allt det härliga. Fåglarna och ljuset. 


Jag är bra på en sak..*fniss* kanske flera saker, men jag är bra på att hitta på saker. På vårkanten brukar jag se till att komma ut på picknick med vänner på söndagar. Bakar bröd och slänger ner i korgen och älskar att sitta ute och äta frukost. Alltså då mår jag så oförskämt bra att det inte finns. 


Här tillbringade jag många sommar dagar i min barndom. Tog cykeln och träffade kompisar. Låg på badmadrasser mitt i sjön dagarna igenom. Svensk sommar. Vid denna sidan av sjön kan man se till andra sidan. Från Kinnasidan till Skenesidan. Vi höll oss på vår sida. Fast vi visste att på andra sidan fanns de snyggaste killarna!!! 


Idag packade vi ryggsäcken och gick upp i spåret vidare bort mot sjön. Jag gillar naturen galet mycket. Laddar verkligen energin till max. 


Allt smakar så gott ute. Och för att inte tala om hur mycket nya idéer som bildas när man blir piggare. Jag har så många projekt och är det inte så att vi alla längtar till den underbara barfotemannen ska dyka upp i rutan och sätta ännu mer griller i huvuvdet på en!!!! Bubbelkvällarna med Kinnastensfruarna! Njuta av all hans matlagning och sinne för det enkla. Det vackra.


Snart kommer skogen vara fylld av små myror som ska renovera sina stackar. Jag ska inte renovera. Jag ska bygga en inglasad altan. Av det enkla. Jag ska också se till att jag får en badtunna eller ett spa att tillbringa sena nätter i. Champagne och stjärnor. Oslagbar kombo. Funderar nu på om Anne fått sitt goa bloggnamn från detta.


Men så länge så får denna fina sjö vara mitt spa och det funkar att sitta här och dricka kaffe också!


Min dotter och hennes pojkväns underbara skor. Jag ska se till att jag snart har ännu snyggare skor. Fast jag måste erkänna att Gabriellas färg tilltalar mig. Hallonröda. 


Det är dags att få mer gjort. En hel trädgård väntar på att jag ska städa bort vintern!


K Ä R L E K

9 kommentarer:

 1. Finns inte mycket som slår en frukost/ picknick utomhus!!!! Smakar så gott. Härliga bilder. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Nä, det är verkligen så ljuvligt!!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig påhittig mamma du är! Tror vi måste vara lite påhittiga när vi jobbar som lärare. Har lite samma ambition.

  Vilken helg vi har haft! Solen är underbar!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 4. Vackra Sverige! Det ser magiskt ut och jag älskar att baka bröd och gå och ut och äta frukost. Vad fiffig du är! Ja, du är en jättmysig och påhittig mamma <3

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Sverige är vackert. Många små smultronställen att upptäcka :)

   Kramisar på dig Lotta!

   Radera
 5. Precis hemkommen efter en lång promenad i vårvädret...underbart! Kan vara det bästa så här års-att bara få gå ut och gå. Ingen snö, inga mössor och vantar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig i allt!

   Kram Anna

   Radera
 6. Härliga bilder :) nu får jag riktiga vårkänslor på bloggen din.

  Om du gillar snygg väggdekor kan du kolla in min nya post .)

  Ha en fin dag söt :)

  LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

  SvaraRadera