fredag 14 mars 2014

Selfie och fredagsblommor till mig!


Så var det då äntligen fredag och den där härliga känslan att man loggar ut från jobbet och in i ledigheten tar vid.

Jag bar hem en hel hög med nationella prov som ska rättas i helgen. Sedan överraskade jag mig själv genom att ta mig ner till träningen och körde ett pass som fick svetten att drypa och jag hade blodsmak i munnen. Trots allt känner jag att konditionen blir bättre och bättre. Det är en sån galet skön känsla efter träning. 

Många av mina gamla gym-vänner var där och det kändes verkligen som jag bara haft några veckors uppehåll men om sanningen ska fram så är det närmare 10 månader sen jag mer aktivt tränade. 

Sprang i till Johannas blommor direkt efter träningen och fick med mig lite blommor hem. Ingen helg utan blommor! 
Det blev favoritmaten hamburgare till fredagsmyset.Jag räknar noga ut mina Propoints som jag äta. En hamburgare kan plocka till en hel del men jag äter inte pommes till utan tar några potatisar, rödbetor, rödlökar och morötter och klyftar upp detta och in i ugnen. På hamburgaren har jag mest grönsaker och ingen dressing. Jättegott är det!

Nu har jag landat i soffan med kaminen sprakandes bredvid. Det blev så varmt att jag var tvungen att öppna altandörren och på något vis höjde det mysfaktorn lite eftersom det spöregnar ute och det smattrar på altandäcket. Vi bojkottar Let´s dance och kör kvartsfinal i innebandy. Warberg blir utspelat av AIK och just nu står det 17-3. Helt galet! Vilka siffror! Vad hände Warberg? 

Ha en fin fredagskväll vänner!

K Ä R L E K

5 kommentarer:

 1. Gillar din selfie ;))

  Och fredag, träning, god hamburgare med läckra tillbehör. Mums! Jag åt just ni en liten kaka - inte alls vad jag planerat och så läser jag det här. Nya tag!

  Låter jättehärligt med soffa och en kamin som sprakar och regn utanför.

  KRAM och ha en skön helg xo

  SvaraRadera
  Svar
  1. En liten kaka är gott för själen Lotta!!! Jag ska ta en jag med! Och anteckna in den i mitt matschema :)

   Kram på dig och ha en fin helg!

   Radera
 2. Duktiga du!
  Och det är gott med rotsaker och grönsaker istället för pommes:)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är tokgott!!!

   Kram

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera