lördag 2 februari 2013

Vännerna skickar oss till chillplatser



Förra året när vi fyllde år jag och maken så fick vi presentkort av våra vänner. Nu var det dags att utnyttja det och vi och barnen åkte in till Göteborg förra lördagen för att bara lata oss och springa sönder affärer med underbara inredningar och coola kläder. Ja, nog köptes det kläder och nog hade vi det skönt. 

Vi bodde på First G, vid centralen och det var perfekt läge mitt emot Femman. Vi checkade snabbt in och ungarna började med en fika på EspressoHouse. Ja, jo, jag var inte ens sugen. Är inne på dag 33 utan socker. Det känns inte alls svårt men jag tror det sitter i huvudet. Man bara bestämmer sig. Medveten är jag att det kan vara svårt men denna gången är det min tur! Sedan tror jag mina ihärdiga besök på gymmet är en bidragande orsak till att suget försvinner.



Oj, oj, oj när man har tre tonårsdöttrar som är shoppingsugna...det gäller att hålla blodsockret i schack alltså!! De provade, provade och åter provade. Odd Mollysar åkte på och av. Skinnjackor betalades och packades ner i påsar. Joggingskor fick ett nytt hem likaså träningsväskor. Jag kan ju säga att i mina ägor kom inte så mycket nytt!! Jag hade hoppats på ett besök på Granit men insåg att detta var långt bortom rimligheten när de var med. Tror jag tar ett besök med  vänner istället. Känns liksom säkrare ;)
Vi åt gott och jag smet t om in på hotellets gym och körde en timma där. Cool utsikt över inkommande tågen på Centralen! Undra om de tyckte det var lika roligt att titta på en svettig dam i medelåldern? Förmodligen inte. Men va fan jag bjuder på det!
Sedan låg vi på hotellrummet och kikade på Stjärnorna på slottet.



Hotellfrukost..finns det något bättre? Det blir liksom kontraster mot den dagliga havregrynsgröten!!! Eller hur? 


Men här är ju min alldeles egna shoppingpåse! Starbucksmugg som bara är min! Den ska få pryda mitt arbetsrum och alltid stå redo för en latte!


Tänk att det redan gått en vecka sedan vi latade oss så. Tiden rinner iväg alldeles för fort. Veckan som gått har varit hektisk och jag förbereder mig för alla dessa NA-prov som kör i gång denna veckan. Man bara ser en lång startsträcka som varar ända till maj med massa prov i olika konstellationer. Det är nu man får bita ihop och det som inte blir gjort innan påsklovet blir inte gjort alls ;)

På tal om lov så är det snart sportlov! Lite småskönt att kunna göra vad som faller en in. 

Och idag är det Melodifestivalen som drar igång. Känns som det inte alls var länge sen man satt på plats och hejade fram Loreen!

Som vanligt blir det Schlagerkungen som sällskapar med mig i soffan..!!!!

K Ä R L E K

8 kommentarer:

  1. Vilka kanonvänner ni har!! Ingen dålig present! Underbart!

    Finns det Starbucks i Göteborg? Trodde det bara fanns på Arlanda! Det är kul med shoppingtjejer men det blir dyrt!
    Blir Mello här också!!
    KRAMAR Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej då, det finns både i Göteborg och Malmö!

      Kram Anna

      PS...de är sååå fina vänner!

      Radera
  2. du är så grymt duktig Anna!!
    verkligen. Så kul när man bestämmer sig och bara gört!
    Och vad mysigt det låter med er helg.
    njut i soffan nu!
    Kram på dig!
    och ja visst vore det bra om vi kunde ses på gymet varje dag!
    KRAM!!!!

    SvaraRadera
  3. Jag drömmer mig ofta iväg till Göteborg. Drömmer om att sätta mig på ett tåg och njuta av känslan av att vara på väg. Drömmer om att ta in på hotell och göra stan. Njuta av god mat och dryck för att sedan ta tåget hem igen. Måste banne mig unna mig detta snart. Drömmar ska ju bli till verklighet, visst :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh hör av dig om du åker till Göteborg...jag bor bara 5 mil ifrån!

      Kram Anna

      Radera
  4. Trevligt med en helg i Göööötet.
    Vet du, jag har ALDRIG varit där. Shame on ME!!
    Jag vet.
    Måste dit, så är det bara.
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Ja, jag gillar Göteborg!
    Meeen, du måste bara dit!

    Kram ANna

    SvaraRadera