söndag 24 februari 2013

Att gifta sig i smyg...När man gifter sig i smyg och lurar skiten ur sina vänner då ska man bestraffas egentligen! Men nu råkar vi vara snälla vänner och snälla vänner fixar till mysiga stunder för gamla möer!!!

Det kom ett brev på posten. Brevet var till Åsa och det stod att just denna lördag skulle hon inte boka upp sig på andra saker utan ägna tiden med oss, med er, med oss igen. Oss, visste inte Åsa vilka de var.

Huvudsaken var att vi visste att Oss var vi! En kall lördag en vecka senare satt Åsa på en pakethållare på en moped. Slirandes på isgator i ett vintrigt Sverige. Hon hade inga aningar om vad som väntade henne mer än ledtråden "vi ska ta dig till högre höjder"!

Vi hörde henne långt bort, hennes glada skratt under den färgglada hjälmen. Jo, självklart var Oss, vi i kompisgänget som var redo för en heldag. Vi baxa i henne i bilen och för söderut mot det lilla samhället Veddige norr om Varberg. Där fick hon ett kuvert med lite pengar i för att botanisera i loppisarna samhället hade att erbjuda. Vi vände på många gamla föremål och som vanligt nosade Åsa upp en gammal portfölj som min man (!) skulle få. "Tillsammans är vi starka" var budskapet...

Därefter tog vi en gräsligt kall fika utomhus och jag kan nog intyga att alla drömde om en vit sandstrand med vajjande palmer i det ögonblicket!

Loppisrundan fortsatte när vi kom till slutdestinationen Varberg. Först en avstickare ut till Getterön där den gamla mön trodde hennes sista stund var kommen när vi parkerade vid flygfältet! Hon slutade prata och hon andades knappt trots en puls på över 300! Men såna är vi inte, vi vänner!!  Därför backade vi ut på vägen igen och körde in mot stan igen! Såna är vi, vi vänner ;)

 Alla loppisar var hur mysigs som helst och vi fynda massor av häftiga saker. Jag hade halva bilen full med gammal skit! Men ny för mig ;)

När vi var nöjda med loppisar och hemska toaupplevelser på Mc Donalds så landade vi i en stuga nere i Träslöv. Där åt vi lunch och sjöng en omgjord version av Carolas "Främling" till Åsa.

Åsa, vad döljer du för oss i dina mörka ögon

En svag nyans av sot nånstans men ändå

Vår Åsa, så känner vi för dig

Vi ber dig låt oss få veta

Vem vill du vara kan du förklara det för ossSom Mikael Persbrandt har sitt leende

Så gömmer också du en hemlighet

Stjärnor Vi ser dom vill gärna ta ner nå'n till dig

Där bortom hörnet finns ett loppishus

Om du vill upptäcka det där med oss

Ta första stegen och visa oss fynden i kväll

En känsla och vi litar på den

Se'n blir vår vänskap aldrig främmande igenDagen finns till för dig och oss

Glöm det som är omkring oss

Låt oss få komma låt oss få vara nära digSom våran PT har sitt leende

Så gömmer också du en hemlighet

Vikter vi ser dom vill gärna ta ner nå'n till dig

Där bortom gymmet finns en hunk så het

Om du vill träna mer där med oss

Lyft nu i stången och visa oss muskler i kväll

En känsla och vi litar på den

Se'n blir vår vänskap aldrig främmande igen

Då blir vår vånskap aldrig främmande igen


 Lite kallt och rått i stugan fick oss också att längta till den där Söderhavsön!  Efter många goa skratt åkte vi in till stan för att äta middag på Zorbas. Underbar mat serverades och några timmar senare var vi ute i kylan igen. Att en hamnstad och sommarstad kan vara så satans kall.

Färden gick vidare till Kinna igen för att se Melodifestivalen tillsammans. En underbart rolig dag och jag önskar verkligen att de övriga i kompisgänget gifter sig snart!

Här kan ni läsa mer om bröllopet!


K Ä R L E K

6 kommentarer:

 1. Åh Anna vilka fina vänner hon har den nyblivna frun. Härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihihi Ja, det har hon! Men hon är en fantastisk vän själv :)

   Kram

   Radera
 2. Underbart att läsa om riktig vänskap!:)
  För livet, gissar jag.

  Karinkram

  SvaraRadera
 3. Darling, vilken dag:))) Vänner är det bästa man kan ha och ju äldre man blir ju mer sorterar man:) Tjopp tjopp vi får nog aldrig tillgång till Mr Z plånbok,det får bara H:)))) Kramkram A

  SvaraRadera
 4. Darling, vilken dag:))) Vänner är det bästa man kan ha och ju äldre man blir ju mer sorterar man:) Tjopp tjopp vi får nog aldrig tillgång till Mr Z plånbok,det får bara H:)))) Kramkram A

  SvaraRadera