måndag 25 februari 2013

När vikten stannar kvar på gymmet!
Plötsligt kändes det roligt att blogga igen. Den där gnistan har liksom inte velat infinna sig. Jag har smugit in till en del bloggar och läst lite vad som hänt. Kan ju inte liksom låta bli.

För det mesta hänger jag på gymmet. Kortet visar nästan på dagliga besök och det känns mer och mer som hemma. Jag har lärt mig att Rom inte byggdes på en dag utan det tar den tid det tar. 20 små nätta kg har stannat kvar på Corpus och där låter jag dem stanna. Men det ligger mycket hårt arbete bakom. Det finns inget som är gratis för mig. Jag har kämpat men ändå haft skoj. Fått med mig vänner och lärt känna nya ansikten.

Det där att lära känna nya människor är ju lite min grej. Tycker ju om människor och tror på den goda människan.

Jag har vågat mig på att pröva olika typer av pass. Min klara favorit är Bodytoning där man lyfter vikter och formar kroppen. Nästan fem pass i veckan blir det och efter varje pass tränar jag minst 30 min kondition. Mitt blodsocker är bra och jag sänker insulindosen sakta men säkert.

Utmaningen om hundra dagar utan socker rullar på. Inget godis, glass, chips, läsk eller alkohol sedan nyårsafton. Jag är nu inne på dag 56. Och klappar mig lite på axeln och säger till mig själv att jag varit duktig. Lite lagom osvenskt med typisk Boråsdialekt!


Denna veckan är en sån där tröttvecka eftersom K arbetar sent varje kväll och jag sitter snällt uppe och väntar på honom även om klockan nästan passerar midnatt. Mycket som ska fixas och i morgon har vi Friluftsdag på skolan. Jag ska hålla till med hästarna vilken jag verkligen ser fram emot. Vårsolen, droppet från taken och en kaffe med mjölk.

På kvällen blir det mer utomhusaktiviteter då det är fotbollsmatch som ska avnjutas i verklig kyla :)
Natalies pojkvän R mot Lovisas pojkvän A. Ni ser ju HUR jobbigt det kan bli! Vem ska man heja på?!
Dessutom tränar fotbollshunken, den gode vännen och nyblivda äkta mannen det ena laget.  Det finns dock en liten osynlig överenskommelser om lagbyta beroende på vilket lag som vinner ;)

På tal om Lovisas fina pojkvän A så fyllde han år i går så grattis igen till honom. Och här i familjen går startskottet för massor av födelsedagar genom mars och april. Tårtorna avlöser varandra :)

Det är dags att släcka ner lamporna i fönstren och dra ner rullgardinerna. Kanske en liten promenad med Ceasar och kanske ska överväga att göra klart morgondagens matsäck.

K Ä R L E K


4 kommentarer:

 1. Anna! Du är fenomenal, helt fantastiskt. Rakt igenom. Jag är SÅ impad att du har tränat och är i så fin form nu. Respekt! Jag blir verkligen peppad själv.

  Och du är så fenomenal på ditt arbete, engagerad. Du har din stora härliga familj (inklusive vovvar) som du älskar och bryr dig så mycket om. Det är härligt att läsa. Du har mycket kärlek runt om dig och du ger så mycket tillbaka.

  Många, stora kramar och grattis till din enorma prestation!

  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina alltid så fina ord. De värmer ända in i skälen Lotta <3

   Kram Anna

   Radera
 2. Här kommer flera klappar till! Du är så himla duktig tjejen! Vilken inspiration jag får. Corpus var mitt gamla gym...när det begav sig :)

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du fina!

   Visst är Corpus bra!! Varför slutade du? :)

   Kram Anna

   Radera