tisdag 22 januari 2013

när temat är Rockabilly!


Här hemma arbetar kaminen för fullt för att värma upp huset. Det biter i kinderna när man går ut och jag önskade att någon startade bilen och skrapade rutorna åt mig på morgonen. Det är liksom inte upplagt för att stå där och skrapa när tre tonårsdöttrar stampar och håller koll på sina mobiler. Mitt tålamod prövas varje morgon! Längtar ner till att januari snart är slut och att februari kommer att gå snabbt!


Det bästa med att veckorna går snabbt är att solen förhoppningsvis kommer fram så man kan sitta ute och njuta av kaffe och annat. Invirad i en pläd, då kan livet inte bli bättre. Man får ta vara på det lilla och det fina och det enkla. Det är lätt att man glömmer det. Söndagar brukar vara en liten picknick-dag och jag försöker att vi ska komma ut och äta ute i naturen. Det är lite svårt just nu men som sagt veckorna flyter på...


Som tidigare tillbringar jag en stund varje dag nere på gymmet. Jag brukar skoja med mina vänner om att jag fått många nya gymkompisar! Och de kontrar med att hota med att köpa en sån där bok man hade när man var liten "Mina vänner" där de ska skriva vad de heter och vad de har för intressen!!! Skratta bäst som skrattar sist ;)


Na-prov på jobbet ligger i startgroparna och det är minsann fullt i jobbalmanackan. Både bra och dåligt. Jag försöker att planera och jobba undan det som jag kan. 


Igår låg det en inbjudan i brevlådan om en Rockabilly-fest! Våra vänner fyller 40 och 45 år och jag bara älskar klädkoder! Jag har redan spånat efter kläder och har hittat en grym klänning! Hoppas det går att fixa säger jag bara!
Vi har ju lite galna fester som ni har fått erfara och den här lär hamna i det facket också är jag rädd! 

K Ä R L E K 

13 kommentarer:

 1. Jag har timer och motorvärmare i bilen. Guld värt på morgonen. Nu sitter jag på tåget och bilen kommer inte vsra lika skönt uppvärmd. Hade ingen aning om tiden när jag skulle hem idag.
  Gillar också temafest och just rockabilly skulle jag gilla lite extra mycket.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. En motorvärmare bör inköpas här!!!!

   Kram!

   Radera
 2. Ja, nu är det riktigt svinkallt! Härligt att få gå på Rockabillyfest!! Det VÄRMER!! Full rulle här också på skolan! Snart sportlov =)

  KRAMAR Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huihihiihi...Sportlov thats da shit!!!

   Kram ANna

   Radera
 3. Det är sådana här dagar jag är extra glad över dieselvärmaren i bilen. Kommer jag bara ihåg att ställa timern så är det varmt när jag kommer till bilen. Å andra sidan så är det riktigt bistert när jag har glömt att ställa den... :)
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså jag måste köpa en sån!!! Visserligen har jag bara några minuter till jobbet men ändå!

   Kram ANna

   Radera
 4. Vad roligt med Rockabilly tema!!! En av mina bästa vänner här är verkligen intresserad av just Rockabilly. Främst musiken då. Hennes man spelar mycket rockabilly inspirerad musik också i olika band. På fritiden då. Eller DJ:ar. Det är ju jätteroligt tema för stilen är så cool!!!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Jga har en del att lära av dig, hatar nämligen fester med klädkoder typ maskerad. Går så sällan på fest att jag nog allt vill klä upp mig.

  Nog finns dte en länhgtan efter en kopp kaffe utomhus i sällskap av de första vårstrålarna. Längtar så.

  Ha en fin dag duktiga du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahah...ja, du och jag skulle festa loss!!!

   Kram

   Radera
 6. Jag vet knappt om jag vågar säga det Anna, men jag en guldmake som vet att jag aldrig kommer ihåg det där med att gå ut och starta bilen 5 minuter innan jag ska iväg och som gör det åt mig. Bortskämd? Jag? Ja, något så otroligt. Med kärlek. Och det slår alla blommor i världen.♥

  Låter galet härligt med Rockabilly-fest och som alltid med era fester är jag övertygad om att ni kommer ha det hur kul som helst och prata om den här festenlänge, länge. :)

  Ta hand om dig Anna!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lykost!!! Jag har också en men han börjar två timmar tidigare än min ;)

   Kram Anan

   Radera
 7. Så himla roligt med temafest sådär! Nästan lättare att veta vad man ska ha på sig då, när man får hjälp med tänket. Får vi se klänningen sen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det kul!! Älskar temafester!

   Hm...den kommer snart :)

   Kram ANna

   Radera