måndag 7 januari 2013

m som i motion, Marina Plaza och matteplanering


Ops...sen kväll med Anna. Herre Gud, det gick bara inte att sova. Alltid efter en ledighet är det samma sak.
Klarvaken med massor av saker som vill bli gjorda. Höll K varken en bra stund med små planer om kommande aktiviteter men sen slumrade han också!

Grymt kul att träffa kollegor igen och man kastades in i verkligheten och minst sagt önskade jag att jag hade fyra fem timmar till detta dygn. Sanningen att vara lärare 2013.


Idag anlände mitt och Natalies paket som vi beställt från Holmbytorp. Så underbart roligt att hitta ett paket där allting var inslaget i fint papper med snören när varorna anlände! Service kallar jag det!  Här kommer mer våriga nyheter från House Doctor som man kan beställa därifrån! 


Idag har det blivit mycket motion och tack högre makter för att blodsockret varit stabilt. Tog en promenad till jobbet med 25 kg i väskan bestående av dator och böcker som jag inte ens småkikat i under lovet (!). En timme intensiv träning på gymmet och sedan en halvtimmes promenad. Nu har jag däckat i soffan. Farmen lockade! Enda dokusåpan jag tittar på. Inte klokt att de kan få ihop ett sånt gäng och det ska bli spännande och se vad som händer. 

Jag och en vän har planerat en årlig resa med vårat kompisgäng. Tänk vad kul det är att se fram emot något framåt vårkanten. Eller vad sägs om att möta våren på Hotel Marina Plaza i Helsingborg, en tågtur, ströva omkring i stan och ta en tur till Helsingör och köpa den traditionella korven på båten med obligatoriska ölen! 
Jag kan blunda och se allt framför mig! Lovely!

Det är dags att öppna upp min jobbarväska. Matte ska läsas in, ett nytt schema ska göras och lite engelskaplanering vore på sin plats. Nya platser är gjorda och nya böcker ligger på plats i klassrummet. En liten hälsning finns på tavlan också som ska välkomna dem tillbaka efter lovet. Jag är redo för att möta dem alla igen. Världens finaste elever 


K Ä R L E K 

8 kommentarer:

 1. Lamphuset där är väl helt underbart?!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Härligt med en sådan bra start!!

  Snyggt från House Doctor. Gillar era resplaner också. Låter fab med Helsingborg och Helsingör med korv o allt ;)

  KRAM!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så länge sen vi var i Helsingör så nu längtar jag :)

   Ha en fin dag Lotta!

   Kram Anna

   Radera
 3. Härligt att blodsockret stabiliserat sig! Heja dig! Du är verkligen SUPERDUKTIG!!!

  Resor är ALLTID kul... I Finabo står en skidresa överst på önskelistan... Vi har dock inte bokat något ännu.... Så det återstår att se när och vilka backar det blir som vi kastar oss nerför... ;-) Antingen sport- eller påsklov...

  Ha en toppendag med dina goa elever!
  Kram Carin

  Ps. Mina juveler har kommit till lite självinsikt... Bad om att bli väckta lite extra tidigt... Så dom kunde traska runt i zoombietempo innan det var dax för skola! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har jag inga resor på gång mår jag dåligt. Måste ha något att se fram emot!

   :)

   HIhihi...såna var mina idag med. De var uppe redan vid kvart över sex :)

   Kram ANna

   Radera
 4. House Doctor brukar jag köpa ibland då jag är hemma.
  De har en del snyggt.
  Bra att du mår sååå mkt bättre nu.
  Trevliga planer framöver.
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också fastnat för House Doctor!
   Så mycket snyggt :)

   Kram ANna

   Radera