lördag 10 april 2010

Ack, vad tiden går fort!




Året är 1989. En 22-årig kvinna sövs akut vid 14.-00 tiden på eftermiddagen. Det dröjer innan hon vaknar igen. Men när hon väl gör det ligger det en liten varelse, i en liten säng brevid, som är den ljuvligaste hon sett någonsin! Håret är alldeles kolsvart och döljs av en rosa liten mössa. Varelsen har en gul liten dräkt på sig och hon ser solbränd ut. Denna lilla varelse på 3110 g fick namnet Natalie och springer idag omkring på en Medelhavsö och jagar boll på en fotbollsplan. Grattis älskade dotter! Hade önskat att det inte var så svårt att bara titta in på en fika med lite paketer under armen. Men vi får ta igen det till sommaren!

Host, host, snörvel, alvedon, bubbelvatten, alvedon. Natten har varit seg med sjuka barn i sängen. Det är konstigt att man hellre ivill ha dem brevid sig när de är sjuka..eller det är inte konstigt alls! Agnes dras med en förkylning som har urartat med en hemsk hosta och Signe har även hon dragits med förkylning och igår kväll bara hux flux började hennes öga att svullna igen. Så nu är det apoteket som gäller idag.


Jag och Lovisa skulle åka ner till Varbergsspelen men jag fick skicka ner henne med Linda eftersom jag får vara hemma med sjuka barn. Lite tråkigt var det allt. Lovisa lyckades dölja sin besvikelse i alla fall. Sen måste jag skjutsa Gabriella till Johan. Han konfirmeras idag. Mycket på samma gång!


Kjell jobbar och står i. Det var segt när klockan ringde i morse. Tur man gjorde mackor igår som olika folk skulle ha med sig till olika ställen!


Ser grannen komma hem från en promenad med hunden. Borde göra likadant men väntar tills i eftermiddag. Ska nog ta en runda på crosstrainern istället!!


Ha en bra dag i solen !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar