torsdag 27 februari 2014

Jag älskar appar!


Alltså appar!!! Appar är så himla bra och det blir inte alls bökigt att redovisa sin dag. Den sköter ju allt. Den här bilden visar på en verkligen snabbmatsdag. Inga långkok här inte. Tisdagar är dessutom en lång arbetsdag. Hur som helst kan man se att jag åt en Kesella. Vanilj står det men jag valde en Citrus. Citrus stod inte med i registret men ghaaa!!!! 11 ProPoints.... Det innebär att det bara får bli till fest om jag vill vara mätt en hel dag ;)


Att tjäna in bonus också är inte fel. Genom att ta en rask promenad med hunden i skogen i ca 45 min ger 5 ProPoints. Både friskt och nyttigt och framför allt en sporre. 

Jag måste tacka för att fin respons jag fått. Instagram, bloggen och på Facebook. Kände verkligen ända in i själen hur det värmde och satte fart på jäklaranamma! Tack.


Varje gång jag motionerar ute använder jag mig av Endomondo. Enbart för att jag ska ha lite koll på avstånd och förbättringar. Redan på en vecka går jag samma runda 5 min snabbare än förra veckan. Skogsrundan blir lite jobbigare för det är upp och ner hela tiden. Hur friskt som helst! Tydligen är vi många som tycker det för jädrar vad folk jag möter i spåren!


Torsdagar ska ju det bjudas på burgare hos oss med start idag! Idag blev det Aloha Hawaii-burgare med ananasringar och BBQ-sås. Fast vi bytte ut BBQ-såsen mot gräddfil, chillisås, svartpeppar, chillipeppar och salt istället. Funkade utmärkt. Vi valde bort pommes och la till var sin skiva bacon istället. 

Brödet bakade jag snabbt ihop innan promenaden. En unge skulle till träningen så det gäller att planera varenda sekund i det här sällskapet!!! 17 ProPoints blev hela måltiden. Det är ganska många men å andra sidan helt ok.Igår var det dags för första vägningen och vågen visade på -2 kg. Jag är jättenöjd för trots allt har jag inte varit hungrig en enda gång och jag har fått kämpa för att äta alla mina ProPoints. Det är inget vidare svårt att vara viktväktare och jag undrar gång på gång varför jag inte börjat tidigare. Men jag var väl inte redo helt enkelt! Mitt första delmål är 5,5 kg. Små steg, ett i taget. 


Mina tulpaner börja sjunga på sista versen..ungefär som Mello. En deltävling kvar på lördag och jag tycker den är så kass, så kass. Tacka vet jag Schlagerkungens repertoar där texten sitter på första försöket!

Let´s Dance börjar i morgon och det är mitt verkliga favoritprogram. Inga intriger bara vackra människor som gillar att dansa en och annan tango. 

Nu är det natti natti. Kjell jobbar sista skift och då är jag alltid som en zombie. Sena kvällar och tidiga morgonar!

K Ä R L E K   

2 kommentarer:

 1. Du är jätteduktig!!! Heja, och vad bra det går. Gott ser det ut också, det du äter. Appar är super - verkligen enklare att hålla reda på det man behöver. Skönt att röra på sig. Bra med delmål och skynda långsamt. Det blir bättre då, tror jag!

  KRAM fina, ha en skön helg!

  xx

  SvaraRadera
 2. Du är den bästa peppen Lotta!!

  Trevlig helg!

  Kram Anna

  SvaraRadera