måndag 1 april 2013

Jag är kär!


Jag är helt skogstokskär! Om det är våren eller solen eller påsken vet jag inte. Men jag vet att jag blir alldeles varm i hjärtat och vill bara ha mer. Jag är kär i gammalt virke. Slitet, åldrat och helt från naturen. Finns det något bättre än att hitta drivved utmed havet?
Det där med att ha en historia. Att inte veta vad som hänt tidigare. Det väcker nyfikenhet.

Här i Kinna skiner solen och det känns som det kommer att bli en bra dag! Jag vaknade tidigt och det går liksom inte att sova bort dagen. Dessvärre är halsen inte bra än och träningen ligger och väntar förgäves. Jag har satt en bröddeg och förhoppningsvis kommer det att dofta ljuvligt när tjejerna vaknar.

Vår, sol och påsk då brukar det också bjudas på fotboll. Och det är vad jag ska tillbringa eftermiddagen med. Natalies lag spelar träningsmatch alldeles i närheten och ett besök dit ska det bli. En kaffekorg skall packas och det finns knappt någon fika som smaka så gott som den utomhus!


K Ä R L E K

6 kommentarer:

 1. Ja, det är vackert med drivved och gammalt trä! Och det är gott med kaffe i solen! Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Jag är lika dan... jag blir kär i allt o alla när våren kommer! Jag blir kär i tussilago, göken, solen och extra kär i mannen!!

  KRAMAR Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en sån grym känsla!!!!

   Woohooo våren är här!!!

   Kram!

   Radera
 3. Och jag blir lite kär jag med när jag läser ditt sprudlande inlägg vännen.♥ Det är en skön känsla det där och du Anna, du är välkommen att komma och botanisera när du vill bland alla våra krukor och lådor. ;)

  Så gott du har det kära livsnjutare. Fortsätt så.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Jag kommer på direkten!!!!


  Tack för din fina kommentar!

  Kram Anna

  SvaraRadera