söndag 20 juni 2010

Bra framförhållning är bra!

Det här med bloggar är skoj. De man följer blir man lite beroende av, de blir liksom som vänner! Vänner man kanske känner och vänner som man inte känner..hm..lät lite konstigt men hur fasen ska man formulera sig?
Den här dagen har varit slö. Jag har gjort som så många gånger förr, letat resor! Eftersom jag nästan planerat in årets resor i almanackan så måstge man ju gå på nästa års resor. Drömmen är att bila runt i Italien och det kanske blir så om inte det blir Turkiet. Charter är så himla smidigt men oftast blir det bara en vecka. Bilar man så få vi räkna med minst tre veckor. Jag vill gärna till Rom med omnejd.
Det börjar bli lite så att man tycker sommaren regnar bort och då känns vär resa till Cypern på tre veckor helt ok! Vi letar en resa till Johan som också vill komma ner. Bra för Gabriella som även ska ha en kompis med sig första veckan!
Längtar att ligga på Nissie Beach och samla energi till hösten. Läsa en bok och känna vinden i håret. Äta vattenmelon till lunch och dricka cypriotiskt vin.

Grattis Linda, idag är det din namnsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar