söndag 12 januari 2014

Med en liten blomma


Tänk vad blommor kan påverka oss. Minnen. Längtan. Förväntningar. Dofter. Färger. 

Gick igenom gamla foton och hittade den här bilden på när Ceasar var liten och förmodligen tyckte blommor var det bästa han visste! Visst är han speciell med sina ögon som speglar själen. Hans lite sävliga stil som om han tror att det är efter hans klocka man lever livet!

Han är klok och korkad på samma gång. Blir aldrig klok på honom. Han är så supersocial att han nästan vill krypa in under skinnet på en!


För att återgå till blommorna så får jag en galen längtan efter sommar och värme. Vädret nu gör säkert sitt. Det skulle lika väl kunnat vara påsk och vår på väg. Så lätt man blir lurad och tror att våren är på väg. 

Januari och februari är de värsta månaderna på året tycker jag. Blir glad när jag upptäcker att det snart har gått halva tiden av januari. Det innebär att SISTA vintermånaden är på ingång. För att liva upp denna trist period behövs blommor. Blommor i massor. Tulpaner brukar vara ett sätt att liva upp vardagen. Krispiga knoppar som väntar på att slå ut. Det är bara den bästa känslan

Om några veckor ska Agnes och Signes fotbollslag börja sälja tulpaner. Man bokar sig för en prenumeration och får då tulpaner hemlevererade vid fem tillfällen. Det har gått hur bra som helst att sälja dessa prenumerationer. Alltså hur bra är det inte att få tulpaner lagom till helgen? 


K Ä R L E K 


3 kommentarer:

 1. Januari och februari kan såklart kännas långa. De är ju fortfarande lite mörka också. Iallafall i Sverige. Här börjar man faktiskt redan känna att dagarna är längre vilket är skönt. Men visst längtar jag till ljusare tider. Dock gillar jag ju vintern också men helst ska det då vara snö och man ska vara ledig så man kan åka skidor eller skridskor (om det är snöfattigt men kallt). Tulpaner är alltid härligt!
  Önskar dig en fin vecka!!!

  SvaraRadera
 2. Men nu har ni lite snö och kyla va?
  BÄTTRE det än det evigt gråa ni haft.
  Trösta dig med att det blir en kort vinter iaf.
  Tycker, precis som saltis, att det känns att det är ljusare hos oss nu. Men varken jag eller saltis har så mörkt som ni hemma under vintern.
  Älskar tulpaner. Köper ett par buketter varje vecka, en till kök och en till vardagsrum.
  Kramar!!

  SvaraRadera
 3. Tulpaner låter himla trevligt. Jobbiga månader, håller med!

  Kram

  SvaraRadera