onsdag 4 juli 2012

Värsta grymma tjejer!

Sommar och sol. I går tittade solen fram och jag och Birgitta tog bussen in till Göteborg. I Skene sammanstrålade även Lotta med son. Det var dags för oss föräldrar att få se genrepet till Partille Cup inne på Skandinavium. Tjejerna har ju pendlat Kinna-Göteborg i en vecka nu och tränat, svettats, skrattat och dansat till dunket av skön musik. 

Oh shit vad duktiga de var! Man fick gåshud och kände att det var värt varenda minut av tillagandet av matsäck, tillstickningar av pengar och trött tonåring på kvällen!!

Efter genrepet gick vi och fikade på EspressoHouse. Satt där på Avenyn och lapade sol och kollade folk. Vi gick vidare och smet in i varenda liten inredningsaffär i hela Göteborg! Jag är verkligen inte bortskämd med att gå utan barn i butikerna! Insåg att jag borde göra detta mycket oftare!


När jag kom hem bjöd grannarna på kaffe och lite fruktstund för männen! Jo, jo fruktstund. Det kan diskuteras men kärt barn har många namn sägs det.


För första gången på länge sitter jag ute på altanen och bloggar. Lite skön musik från Spotify, en kaffe och hundar som leker. Ingen är vaken mer än jag. Fåglarna sjunger och det känns som den där solen kommer att övervinna molnen idag. Jag ska neråt kusten så där är säkert sol. 

Önskar en en fin dag :)

4 kommentarer:

 1. Jag förstår det, gåshudsmoment!! Vad de tränar och kämpar, och ni föräldrar stöttar.

  Jag hade hoppats på en "summer morning moment" liknande din, men det är grått här idag. Nåja, det blir Ikea bland annat istället för bad. Som min man sa "what else is better on 4th of July than eating swedish kottbullar"

  KRAM!!

  SvaraRadera
 2. Så klok han är din man! Vad passar bättre! IKEA is da shit!!

  Jag smög in på Gekås när jag åkte hem från Falkenberg! Åh så mycket skit och ändå så mycket som jag vill ha!!!!

  Kramisar och grattis på 4th of July!!! Jag minns och minns och minns! Vad häftigt det var! Jag ryser varje gång jag ser en amerikansk flagga. I går i Skandinavium blev jag alldeles varm när hon med amerikanska flaggan defilerade :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Åhh, så gott du har det Anna! Njuter av sommarlediga dagar tillsammans med nära och kära. Bättre kan det ju inte bli. :)

  Och jag kan tänka mig att det var en mäkta stolt mamma som satt där och såg dottern dansa så fint tillsammans med sina kompisar. Vilka fantastiska barn vi har Anna! Ibland svämmar det där modershjärtat över av kärlek, stolthet och lycka.

  Fortsätt njuta av sköna lediga dagar vännen och alla de äventyr som väntar runt hörnet denna sommar. Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Så roligt det är när man ser barnen gör något ;) Värmer riktigt i hjärtat!

  Hoppas du hittar solen :) och ha det skönt.

  kram kram

  SvaraRadera