tisdag 17 juli 2012

En upplevelse!Det råder fotbollsfeber i Göteborg! Hela stan är full av förväntansfulla ungdomar som ska spela fotboll mot världens länder i en vecka. 

I går var invigningen och Lovisa var med och dansade. Hon och hennes kompisar har åkt in varje dag i en vecka för att träna från tidiga morgonen till sena kvällen. Förra veckan var det inför Partille Cup. Så dans har stått på agendan i 2 veckor i det här hemmet. Vi har packat matsäckar och donat med rekvisita osv..

Har man inte sett invigningen ska man någon gång se den. Den är pampig och cool! Alla dessa lag och alla dessa dansare och artister!Så attans duktiga...

Vi bänkade oss för andra gången på Ullevi. Lovisa var med och dansade för fyra år sen sist. Då var hon liten och vi var med hela tiden. Nu som sagt har hon skött sig själv.

Erik Grönvall var konferencier och Panetos uppträdde med "Dansa, Pausa". Andreas Wiijk var där till min dotters stora förtjusning ;)

För att inte bli tjatig. Kort och gott en härlig kväll trots att man hade behövt både mössa och vantar...


8 kommentarer:

 1. Åhh Giothia cup. Drömmen för alla minifotbollsspelare. Vi fick aldrig åka, det vara bara killarna (de var i ärlighetens namn mycket bättre än oss så det kanske hade något med saken att göra) som åkte.

  Men jag har varit där när det pågått. & jag älskade det.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lovisa hänger gärna där också. Efter invigningen så är det bara det som gäller!!! Det är rena drömmen för dem! MEN jag är en orolig mamma som vill ha koll!!!

   Kram

   Radera
 2. Bra med härliga kvällar men jag säger som du - var är värmen???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas den kommer snart. Det kändes som höst när jag var ute och vattnade nyss. Det blåser, är mörkt och det regnar :/

   KraM

   Radera
 3. Härligt det låter! Har aldrig varit där faktiskt. Men jag märker ju av Gothia Cup, ungar i träningsoveraller precis överallt nu :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de har ver´kligen tagit över stan!!!

   Men glada är de!!!

   Kraam!

   Radera
 4. Wow, läckert och vad duktig Lovisa är!

  Anna, jättefina bilder. Det ser inte kallt ut, men jag vet ju att värmen har lyste med sin frånvaro. Klockan är 21 på kvällen och det är såå varmt fortfarande här. Jag skulle gärna mixa våra väder lite ;)

  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Ja, tänk vad det gör med lite värme... Lite lagom av allt :)

  Lovisa och de andra dansarna var superduktigs..vette katten om jag hade gjort det inför ett fullsatt Ullevi ;)

  Ha en fin dag Lotta <3

  Kraam

  SvaraRadera