lördag 16 juni 2012

Att säga fula ord när det behövs!


Det börjar vankas midsommar. Finns det någon mer blommig högtid? Det klart när alla blommor ska ligga under kudden och man ska drömma om prinsen. Han med stort H som redan ligger på den vänstra sidan varje natt :) 

Jag längtar till att färskpotatisen och jordgubbarna drar igång på riktigt nu.Tror jag får byta ut grädden mot något annat! Har ni prövat Kesella? Den är riktigt fin med jordgubbar! Finns både hallon och citrus. Båda funkar bra. Jag har snöat in lite mer på citrus men det beror på att jag är en äkta citon! Inte kanske lika sur men jag älskar citron till allt. Detsamma gäller även parfym. Jag föredrar citrusdofter framför allt!

Idag har det inte blivit så mycket uträttat. Fixat lite med bloggen. Varit arg på den och sagt massor av fula ord men till slut fick jag till det tack vare att jag en gång tidigare rådfrågat den här snyggosen.

Nu ska jag fixa en bra Spotify-lista som jag ska ha när jag rantar ut i skogen på morgonen!

Dansa..pausa!

Kram Anna


10 kommentarer:

 1. Midsommar i Sverige, så speciell tid och naturen är frodig och generös. Så gott med färskpotatis och söta jordgubbar!

  Bloggen ja...ibland fungerar det bara inte ;)

  Pausa, dansa, njut!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det är väldigt speciellt! Helst av allt vill man vara vid havet :) FÅ se vad det blir i år... vissa jubelerar just på den dagen!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att du fick till det riktigt bra!:)fastän det behövdes några fula ord...
  Tittade på våra egna jordgubbar och om vi har tur så kan vi få några till midsommar. Nypotatis får vi köpa, det dröjer innan vi kan ta egna ur landet.
  Midsommar! Det känns nästan vemodigt. Så fort det går...nu gäller det bara att njuta varje liten stund av sommaren som det bara är möjligt.
  Ha det gott!

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Karin, nu sätter vi oss ner och njuter! I fulla drag! Jag har liksom ett projekt som jag ska ta mig igenom denna sommar!


   Kram Anna

   Radera
 4. du.
  Jag var tvungen att komma in och säga hej. och tack. och tack igen för att du finns och skriver så mycket fint till mig!!!
  Oh ja.. grattis till vovven!!
  Sommaren kommer.. jag lovar.. ok inte lovar.. men hoppas!

  KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte svårt att skriva fint till någon som också skriver fint!!!

   Hoppas hoppas också på sommaren!

   Kram Anna

   Radera
 5. Stor kram till dig fina Anna! Jag blir så glad av all din värme, ditt engagemang och din smittsamma sprudlighet. Tack för att du finns där ute!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Anna så fin headern blivit. Att säga fula ord, sånt händer ibland. I mitt fall för ofta dock.....

  Ha det gott

  SvaraRadera
 7. Tack snälla! Ibland måste man förnya sig!

  Hahahha samma här!!!

  Kram Anna

  SvaraRadera