torsdag 21 oktober 2010

Marks kommun-Det goda livet

Kallt ute, kallt inne. Var uppe i natt och kände mig lite febrig så jag öppnade fönstret vilket ledde till att Kjell fick tända kaminen innan han for till jobbet halv sex. Hi hi, känns mycket gott att ha tagit beslutet om att börja använda sockar igen! Nu gäller det bara att hitta dem för de yngre tjejerna vill gärna använda dem också. Kan det bero på att jag är barnsligt förtjust i Hallo Kittysockar eller liknande?!

Funderar fortfarande mycket på Uppdrag granskning. TV-programmet som satte Marks kommun på kartan. Deras logga som är Det goda livet.  Det känns verkligen inte relevant att marknadsföra sig med sådana ord. Hela kommunen är en stor härva vill jag påstå. Men värst är det när barn far illa.
Vi har fajten inom skolan, hur man anställer männiksor. Ibland ska utbildning vara det man går på, ibland är det ifall högre ort känner någon som behöver jobb och då spelar inte utbildningen någon roll osv..finns inget rättvisesystem alls i den här kommunen.

Farligast är inte onda människors ilska, utan goda människors tystnad. Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Hittade precis till din blogg, den verkar ju hur mysig som helst :0) Skall ta mig en låång runda här inne nu och verkligen njuta av bilder och text.
  Önskar en fin helg / Kram

  SvaraRadera
 2. Roligt att du lämnar ett litet gulligt avtryck! Ska göra ett besök i din blogg :)

  Trevlig helg till dig med Matilda!

  SvaraRadera