torsdag 7 oktober 2010

Hårt arbete idag..

 Marie, Malin och del av Helen
 Rumänien har dukat upp sitt bord
 Tjejerna från Arvidsjaur hade med sig mycket gott!!


Idag har vi fått bekänna färg, både den vi fick i går av solen och dagens arbete! Vi börjar arbetet kl 9.00 och det känns helt lagom. Sov som en stock inatt efter inte så många sömntimmar tidigare dygn!

Det är människor från Rumänien, Spanien, Italien, Slovenien, Sverige, Litauen osv med på kursen. En del läser Digital portfolio som vi gör, en del läser matte och en del management. Alla ska hålla i en presentation om sitt land och sitt arbete. Det tog ungefär halva dagen och vi släpptes ut för lunch halv två. Snabbt i med den och vidare till poolkanten! Men dessförr innan dukade vi upp Sveriges specialiteteroch så gjorde även de andra deltagarna med sitt land. Vi bidrog med, Glögg, Ahlgrens bilar och Ballerina/Singoalla-kex.Sedan får man gå och smaka på lite godsaker och läsa om landet. Trevligt!

Vår grupp fick grunderna till att bygga upp en digitalportfolio. Det kliade i mina fingrar för jag var sugen på att börja arbeta. Men först i morgon ska vi starta upp själva mallen. Kul kul!

Nu är det dags för middagen nere på hotellet. Kanske knyta en och annan kontakt med andra från andra länder. Det är liksom grejen tycker jag!!

Ha en bra kväll. Gör inget som jag inte hade gjort!! Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar