tisdag 31 december 2013

Årets sämsta bloggare korad.

Det där med att sluta blogga är inte helt enkelt. Tiden i höstas ville inte riktigt räcka till och bloggen gav ständigt mig dåligt samvete. Till slut läste jag inte heller andras bloggar som jag följt i åratal. I stället träffade jag en del av dem på Instagram och på så sätt blev det en bekräftelse på att jag inte slutat helt.

Nu har jag och tiden på nytt gjort upp! Ni som följt bloggen när den var mer levande vet att tiden var min främsta ovän och naturligtvis var jag inte ensam om den ovännen.

Jag saknar många av bloggerskorna och läsarna. Undrar hur det är med Queen of Kammebornia, saknar hennes fina inlägg om det fina. Charmiga Charlies ljuvliga bilder tar jag del av på Instagram men vill läsa om hennes roadtrips genom USA, Enkla ting som väntar sin första bebis, En kollega i Channal och hennes må-bra-bilder, Loving & Livings poetiska inlägg om livet, Stjärnor & Champagnes fina hus och jag saknar att läsa mer om Saltis i New York och om Annikas life in the suburb, KiwiElin, Mammaxtre, Pettas, Bokcaféet, Min plats i solen, Pi, Carin och alla, alla ni andra!

Nu ska jag börja läsa om er igen och jag hoppas att ni kommer att kika in hos mig också!

Jul har passerat och i år är första året på länge då inte julkänslan ville infinna sig. Det fanns inte en tillstymmelse till att ens förstå att det var jul. Visserligen träffade vi barn och vänner men snön uteblev och med den känslan.

På julaftons morgon hade vi premiär för julfrukost. Vi börjar bli många i familjen och det fyller på med flick- och pojkvänner! Mysigt är det, tycker jag!

I dagarna tre åt vi så mycket mat att jag trodde inte ens det var nödvändigt att besöka ICA-affären före årskiftet men så blev fallet i alla fall!


Nyårsafton idag, lika grå som övriga julen. En och annan smällare hörs och det var visst fullt av folk som stressade runt nere i byn. Glad över att maken åtog sig detta. Det kommer bli en trivsam kväll med vänner och säkert kommer ett och annat löfte att avges!

I år hoppar jag löften utan försöker sätta upp delmål för olika saker. Kanske bättre för visst misslyckas man hela tiden med löften. De blir bortglömda och inte lika viktiga ju längre tiden går. Med mål blickar man mer framåt och förhoppningsvis kan man sätta upp nya när man är i mål!


Vi avslutade också 2013 med att gå på dop jag och Natalie. Lilla Kiara döptes i Sjöviks kyrka och det var vackert och man hade tårar i ögonen.
Kiaras mamma och Natalie bodde ihop under fotbollsproffsåren på Cypern. Ofta bodde vi hos dem och lärde på så sätt känna en ny familj. Jag var glad över att få vara med.



För att inte bli långrandig så här på självaste nyårsafton önskar jag alla som hamnar inne på min min blogg Ett Gott Nytt År. Jag önskar alla allt gott och att 2014 blir ett bra år.


K Ä R L E K





15 kommentarer:

 1. Käraste Anna!! Önskar dig ett riktigt fint nytt år med mer tid!:-) Har saknat dig både här och i min egen blogg, men jag förstår så väl hur det är med den där tiden. Den som bara "försvinner". Jag tror att saker och ting går i vågor och man ska alltid lyssna till kropp och själ och ibland fungerar inte alla ens önskningar och måsten. Man måste prioritera. Men vi vet att du finns där! Och jag blir glad när du skriver nya inlägg även om det inte är så ofta.
  Tusen Kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Min fina, kära Anna!

  Du är underbar!

  Så glad att vi haft nära till varandra på Instagram. Jag vet att tiden inte alltid räcker till och då blir bloggen det första som får läggas åt sidan. Men du är med och jag känner det! Dina fina ord, allt tycka om kommer fram. Och jag skickar lika mycket tillbaka!

  Gott Nytt År till dig och din fantastiska familj!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott Nytt År finaste Lotta! Du är med alltid:)

   KRAM

   Radera
 3. Ser framemot att få se dig mera på bloggen igen, men jag ser dej ju litet nu och då också på FB.
  Önskar dig ett Gott Nytt År!

  varm kram
  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Karin! Det ska bli intressant att följa Åland igen! Var ju förbi där i somras och tänkte på dig!

   Kram

   Radera
 4. Välkommen tillbaka Anna! Jag har saknat dig! Gott nytt år fina du!

  Jag har blivit lite coolare när det gäller bloggandet. Jag bloggar inte varje dag
  och det finns dagar som jag väljer bort datorn. Bloggandet är en stor del av min fritid men jag klämmer in annat också.

  Kram


  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi ses ju på Intagram och det är så kul. Men nu ska jag läsa i kapp lite.
   Ja, ibland måste man fylla fritiden med andra saker. Du är ju så hurtig nuförtiden
   <3
   Kram

   Radera
 5. Hej Anna!
  Tror hela mitt skrivna inlägg bara försvann...suck!
  Hur som Anna, skriver en kortare variant nu; Önskar dig ett riktigt spännande, fint 2014!!!
  Vilken härlig samling ni var till julfrukost! Häftigt!
  Allt väl här, har firat lugn nyår med god mat och dryck och goda vänner.
  Kul att få läsa ett inlägg här! Sköt om dig!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, vad trist! Men jag läser dina fina ord och tar till mig och ska in och kika till ett av mina favoritställen- Bokcaféet.

   Kram

   Radera
 6. Hej där, känner igen mig i det du skriver, tiden räcker bara inte till. Men det är samtidigt ens egna höga krav som gör det hela lite omöjligt;) Gör det du hinner och strunta i resten. Ses vi inte här så ses vi på instagram;) God fortsättning fina du. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. God fortsättning till dig också! I år blir det extra spännande med din blogg :)))

   Kram

   Radera
 7. Hej gulliga Anna!! Jag har klickat mig in här varje dag, tror jag (har ingen bloglovin eller liknande. KALLA mig KNÄPP!!), så jag har kollat här ofta.
  SÅ glad at du skriver igen! Har ju koll på dig via Insta, och det är BRA det!! Insta är ett toppenbra komplement till bloggarna!!
  Så roligt at du är en bloggande kvinna!!!
  God fortsättning och STORA kramar från mig!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. GAAHH! Men jag vet att ATT stavas med två T!!!
   Kram igen!!

   Radera
 8. Åh, vad kul att du inte glömt av dig. Jag beundrar dina fina bilder på Instgram och på så sätt vet man att allt är bra!

  God fortsättning till Er också!!!

  Kram!!!

  SvaraRadera